Hovudside

Hvordan lage en Attraktiv Pea Fence

by Walther

Erter er en av de tidligste vegetabilsk planter som kommer opp i løpet av våren, og de vokser raskt, klatre opp noe i nærheten. Planlegging og lage et attraktivt gjerde sparer deg fra å prøve å gre de tøffe tentakler og skade plantene. Bambus er et allsidig produkt du kan bruke som ofte funnet voksende i nærheten. De fleste huseiere voksende bambus har mer enn de kan bruke.

Bruksanvisning


•  Trykk på 6 til 7-fots lange seksjoner av bambus i bakken til en dybde på ca 8 inches langs den ene siden av raden der du vil plante erter, ved hjelp av kroppsvekten din. Plass de bambusstaver ca 3 meter fra hverandre.

•  Plasser en annen rad med bambusstaver 12 tommer fra den første rekke, på den annen side av raden av erter. Igjen, trykker polene 6 inches til jord. Tamp jorda rundt bunnen av bambusstaver med sålen på skoen.

•  bringe sammen toppene av de første to stolper på hver side av raden. Plassere en del av bambus over skjæringen, og har en hjelper holde den andre enden av stangen. Piske polene sammen med noen hyssing. Bringe de neste to poler sammen på samme måte, og senke den samme bambusstang mellom dem for å holde dem fra hverandre.

•  Fortsett krysset polene og innpakning kryss før du er ferdig rammen for dine ert espalier.

•  Bind off 6-fots deler av hyssing til de tverrsnitt av bambus, og slippe dem ned til plantene. Plasser hyssing hver 6 inches. Alternativt kan du henge nylon mesh ved å knytte det til de bambus tverrsnitt.