Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Tile Med en Natural Shine

by Walther

Du nettopp har hatt den nye vinyl fliser på gulv installert; det er rent, det er skinnende og du ønsker å holde det ser sånn. Noen folk gjør feil i å ødelegge den naturlige glans finish på deres vinyl flis ved hjelp av rensemidler og produkter som fjerner fabrikken gløden som var ment å vare i mange år. Rengjøring vinyl fliser er en enkel og grei prosess. Du kan bli overrasket over hvor lite vedlikehold som trengs for å holde det ser fabelaktig.

Bruksanvisning


•  Rydd opp søl så raskt som mulig for å holde gulvene skinner; tørke ferske søl med rent vann og en myk absorberende klut. Inntørkede søl bør rengjøres med varmt vann og en nei-skylling gulv renere, slik som Armstrongs Når 'n Ferdig Floor Cleaner. Sett en liten mengde på en fuktig klut, tørke godt, så gå over området med rent vann.

•  Mopp gulvene en gang i uken eller etter behov med en mild nei-skylling gulv renere og en mikrofibermopp. Unngå produkter med voks i dem som "mopp og skinne" gulvet rengjøringsmidler. Bruk aldri slipende rensemiddel som blekemiddel på gulv som det vil strippe glans.

3 stav gulvet bare når det er en tung skitt bygge opp eller finishen har blitt kjedelig. Før du begynner, lufter godt med en vifte, åpne vinduer og bruke gummihansker og munnbind.

•  Påfør en heavy-duty vinyl gulv stripper som Mannington Heavy Duty Cleaner & Stripper. Påfør stripper, la det sitte i den anbefalte tid og skrubb med en myk børste, tørke av overflødig med et håndkle. Skyll og mopp med varmt vann, og la tørke helt før du påfører et tetningsmiddel.

•  Avslutt med en matt gulvpolish som Johnson Wax Care Free Matte Low Gloss Floor Finish. Dette vil etterlate en beskyttelse uten å endre den naturlige lav-gloss utseendet på vinyl gulv. Påfør i henhold til produsentens anvisninger med en mopp eller gjelder for hånd med en klut.

Tips og advarsler


  • Skyv aldri tunge møbler eller hvitevarer på tvers gulv; plassere en kryssfiner panelet over gulv og "gå" elementer på tvers av det.
  • Velg gulv tepper som ikke har gummi eller lateks på baksiden av dem --- dette kan gul gulv.
  • Unngå lime voks og poleringsmidler som er løsemiddelbaserte.
  • Aldri kjørt en beater bar fra et vakuum over gulv, vil det skade den.
  • Bruk aldri slipende skrubbe verktøy på gulv; hold deg til myk bust for tung rengjøring.