Hovudside

Slik fjerner Menstrual flekker fra laken

by Walther

Slik fjerner Menstrual flekker fra laken

Menneskelig blod inneholder proteiner som koagulere når ryddet opp feil. Denne fortykkelse av flekken ligner koking en egg; egget er løs og rennende mens den er rå, så blir solid kokt. Varme fra vann eller andre kilder er en vanlig skyldige i å sette menstruasjons og andre blodflekker. Vellykket fjerning av menstruasjons flekker fra laken avhenger rask handling og behandling med de rette rengjøring forsyninger og teknikker.

Bruksanvisning


En klatt blod fra laken ved å legge tørkepapir på toppen av flekken og settes under trykk. Fjern så mye som mulig ved å fortsette å trykke rene papirhåndklær i blodet flekken.

•  Dekk laken på stedet av flekken med kjøtt mørsalt. La kjøttet mørsalt å forbli på menstruasjons flekker i 30 minutter for å bryte ned proteinene i blodet. Pensle kjøttet mørsalt i søpla med en tørr kratt pensel.

•  Påfør enzymatisk flekkfjerner til blodet flekken for å løsne den. La flekkfjerner på stoffet i 10 minutter og deretter skylle stoffet med kaldt vann.

•  Fukt en ren klut med ammoniakk og deretter legge noen dråper av hydrogen peroxide på kluten. Svamp den gjenværende menstruasjons flekken med oppløsningen inntil det er fjernet.

•  Vask laken med kaldt vann og vaskemiddel. Sjekk for å sikre at hele flekken er borte før tørking ark siden tørketrommelen varme vil sette eventuelle gjenværende flekken.

Tips og advarsler


  • Hell ufortynnet 3 prosent hydrogen peroxide på et friskt blod flekk å løsne flekken deretter skylle stoffet med kaldt vann.
  • Hvis noen menstruasjons flekken forblir på din laken etter at du vasker dem hvitvaske dem igjen med tillegg av oksygen blekemiddel.