Hovudside

Hvordan lage en innendørs drivhus

by Walther

Hvordan lage en innendørs drivhus. Du trenger ikke spesielle eller dyrt utstyr for å skape et drivhus. Du kan oppføre denne enkle oppsettet i et lite hus eller leilighet.

Bruksanvisning


•  Samle forsyninger. Disse elementene kan bli funnet på noen maskinvare butikk eller hjemme forbedring sentrum: billig plast verktøyet hyller, en butikk lys for hver hylle, vanlige lysrør, (to per butikk lys), en lys tidtaker og en strømskinne som kan romme alle pluggene . Hvis oppsettet området er ikke i nærheten av en stikkontakt, få en skjøteledning, så vel.

•  Sett opp hyllene så nær som mulig til en stikkontakt og koble strømskinnen til midten hylle nær tilbake ved hjelp vri bånd. Sette makt stripe i midten, i stedet for på toppen eller bunnen, sikrer at hver butikk lys ledningen kan nå den.

•  Koble lys timeren til det elektriske uttaket, med innstillinger for tiden alle lysene vil være på hver dag.

•  Monter butikklysene. Det er vanligvis ikke mye som må gjøres her, bortsett fra å fjerne dem fra containere og sett inn lysstoffrør. Dyrt vokse lysene er ikke nødvendig for å produsere gode resultater. Koble hengende kjeder og kroker til toppen av butikklysene.

•  Suspender en eller to butikk lys, avhengig av hyllebredde, fra bunnen av hver hylle slik at lysene er satt til å skinne direkte på hyllen under. Ved hjelp av kjeder og kroker gjør det også lett bevegelse av lysene, opp eller ned, for å gi nærmere eller fjernere lys. For den øverste hyllen, suspen lyset fra taket.

•  Koble alle butikk lette ledninger til strømskinnen er festet til baksiden av den midterste hylle. For å holde ledningene ryddig, slips eller tape dem til hyllene. Mens du kobler lysene, slå grenuttaket til "off". Slå den på etter tilkobling av strømskinne til lyset uret.

•  Hvis innendørs drivhus er satt opp i en kald eller trekkfulle kjeller eller garasje i vintermånedene, henger klar plastfolie på utsiden av hver hylle for å holde på varmen og fuktigheten. Men hvis drivhuset er i en oppvarmet kjeller, garasje eller andre beskyttede områder innendørs, er plastfolien ikke nødvendig.

Tips og advarsler


  • Frøplanter trenger 10 til 16 timer med lys hver dag. Større planter trenger like mye eller mer, spesielt hvis de er blomstrende typer, som gardenia, jasmin eller rose. Tvinge pærer innendørs krever også flere timer med lys hver dag.