Hovudside

Slik reparerer en Bug Patch Pool Cover

by Walther

Pool dekker tjene ulike formål. De holder blader og insekter ut av et basseng og også tjene som en slags sikkerhetsfunksjon ved å hindre folk eller dyr fra å falle i vannet. Bug patch pool dekker er laget for å holde insekter ut av bassenget, hvor de kan bli sugd inn i filtreringssystem og tette den opp. Hvis overbygg har lidd en tåre eller punktering, trenger du ikke å kjøpe en erstatning --- du kan reparere det selv.

Bruksanvisning


•  Trekk dekselet av bassenget og kaste den over en klessnor eller gjerde for å tørke ut.

•  Ta på gummihansker etter dekselet har tørket. Påfør aceton til en fille og gni tåre eller punktering på den ene siden. Snu bug patch pool dekke over og rengjør den andre siden med aceton også. La aceton for å tørke.

•  Hold en vinyl lapp over tåre eller punktering. Skjær vinyl lapp med saks, etterlot minst to inches av overlapping på alle fire sider. Skjær et sekund vinyl patch til samme størrelse.

•  Klem vinyl / plast epoxy over tåre eller punktering trykk på vinyl plasteret på overbygg. Gni kraftig, trykke hardt ned med en hånd roller. Rull vinyl patch flat, flatere eventuelle luftlommer. La vinyl / plast epoksy tørke så lenge som foreslått av produsenten.

•  Vend bug patch pool dekke over og klem epoxy på motsatt side av tåre eller punktering. Trykk på vinyl lapp på dekselet, fôr det opp så mye som mulig med lappen på den andre siden. Fest vinyl lapp på plass med en hånd roller og la epoxy tørr.

•  Spray vann over vinyl lapp med en slange for å teste om det ikke lenger lekkasjer.