Hovudside

Hjem Stump Removal

by Walther

Hjem Stump Removal

Hjem stubbe fjerning trenger ikke å koste mye penger. Tid og riktige verktøy gjør stubbe fjerning mulig for de fleste gjør-det-selv huseiere. Du kan også fjerne ekstremt store stubber, hvis du har tid. Fjerne en liten bit av gangen, og jobben vil ikke virke så overveldende. Du bør kanskje vurdere å gjøre stubben en del av landskapet hvis du fjerner det vil føre til at du mer trøbbel enn det er verdt. En gammel trestubbe legger en slags mystisk aspekt til godt planlagt landskapet.

Jordforbedring


Suge jorda rundt stubben med en hageslange. Gi bakken en grundig soaking å myke opp skitt rundt stubben og dens rotsystem. Grave i hardt jord er bare å be om straff. Still et sprinkleranlegg på toppen av stubben og la den gå så lenge som det tar å slå området rundt treet i en gjørmete rot. La området tørke i 24 timer før du begynner arbeidet.

Graving


Bruk en barnehage spade for å grave skitt ut fra rundt bunnen av stubben. Scoop skitt inn i en trillebår og hale det ca 15 meter bort fra stubbe å sikre at du slipper å flytte den to ganger. Pæling jorda for nær kunne dekke den underliggende roten strukturen i trestubbe. Når du finner en stor rot som bukter seg ned i jorden, følger roten ved å grave opp skitt fra rundt det. Hale skitt unna. Gjenta dette grave prosessen til alle røttene av stubben har vært utsatt fra begynnelse til slutt. Noen røtter kan vokse ut fra stubben ganske måter.

Skjæring


Skjær stubben opp i håndterbare biter med en motorsag. Lage vertikale kutt ca 6 inches dyp og deretter horisontale kutt i de vertikale kutt for å skape mindre biter. Plukke opp og bære bitene av stammen ut og vekk fra arbeidsområdet. Fortsette å kutte stubben ned i rotsystemet til hovedstammen er fjernet og kuttet fra rotsystemet. Grave opp røttene så mye som mulig og deretter kutte større porsjoner opp med motorsag.

Fjerning


Trekk opp røttene og skjær dem opp eller bunke dem opp med resten av trestamme tre. Grave opp alle bagasjerommet og rot restene med barnehagen spade. Legg i en trillebår med biter av stubbe og røtter, og fjerne dem fra verftet. Du kan bruke trevirke som brensel, gi den bort eller legger det i seng av en pickup lastebil og hale den til deponi. Hvis du hale den bort, være klar til å betale et avfallsgebyr. Fyll hullet der stubben var med skitt som ble tatt fra rundt stubben og røttene.