Hovudside

Katastrofe Plan Sjekkliste

by Walther

Katastrofe Plan Sjekkliste

En katastrofe plan sjekkliste gir familier med fred i sinnet og andre fordeler i tilfelle at en katastrofe inntreffer. Katastrofer noen ganger oppstå i en hast og uten forvarsel, så det er viktig at familier har en katastrofe plan sjekkliste forberedt før arrangementet. En slik sjekkliste kan bidra til å avverge angst, frykt eller eventuelle tap som en katastrofe fører med seg.

Veier Escape


Rømningsveier er nødvendig i noen katastrofe plan sjekkliste fordi de gir orden i mulige kaotiske situasjoner. Familier bør lage plantegninger for hver etasje av huset, ved hjelp av et individuelt ark for hver etasje. Hvert rom skal ha to rømningsveier som er tydelig merket. Foreldre bør sørge for at deres barn forstå plantegninger riktig. Familier må også bli enige om møteplasser som alle medlemmer av familien kan dra til hvis de må evakuere.

Kommuniserer med familien


Kommunisere med familien er nødvendig fordi under en katastrofe, kan du ikke være alle sammen. For å takle denne muligheten, burde familier til å tenke ut måter hvordan de kan kontakte hverandre og også hvordan å kommunisere på ulike katastrofesituasjoner. Familiemedlemmer bør bære kontaktkort, som er utskrivbare kort som gir steder for hvert medlem å liste deres telefonnummer, out-of-state kontakt og annen viktig informasjon; også holde kontaktkort i katastrofeplanlegging kit.

Forsikring


Å ha riktig forsikring vil gi fred i sinnet etter en katastrofe inntreffer. Familier bør få liv, helse og eiendom forsikring hvis de ikke allerede har dem, før en katastrofe inntreffer. Hvis familier allerede har disse typer forsikringer, bør de nettopp vurdere dem for omfanget og mengden av dekning som er forsikret. Dette er for å sikre at det som allerede er i eksistens er passende for familiens behov for noen form for mulig katastrofe.

Vitale dokumenter


Under noen katastrofe, det er en fair risiko for at viktige dokumenter som gjerninger og forsikringer ikke kan overleve. For å beskytte mot muligheten for at disse viktige dokumenter vil være tapt for alltid, bør familier velger et trygt sted å lagre dokumenter som forsikringer, gjerninger og registreringer av eiendom. Et eksempel på et trygt sted ville være en safe som er lagret borte fra hjemmet ditt. Hvis familier har en katastrofe forsyninger kit, bør de også ta seg til å lage kopier av viktige dokumenter for nevnte kit.