Hovudside

Hvordan få treet Sap av en Coat

by Walther

Hvis du bruker mye tid på å pusse opp mot trær eller arbeider med nyklipt tre, kommer du garantert til å ende opp med klebrig treet sap på frakken og andre klær. Selv fjerne klebrig sap fra frakken er ikke lett, det er mulig, og du kan sikkert finne det meste av produktene du trenger rett i ditt eget hjem. Du kan også fjerne tørket saft, men prosessen er litt tøffere - så fjerne treet sap så snart du oppdager det.

Bruksanvisning


Fjerne treet Sap Før det Tørker


•  Hell eller klemme en generøs mengde rubbing alkohol, rensemiddel eller rørlegger er håndrens på de berørte områdene av en frakk laget av polyester, fleece, bomull eller noe annet enn silke eller skinn stoff, deretter gni inntil sevjen er fjernet. Hvis du bruker teknisk sprit, utføre en stikkprøve på en liten skjult område av pelsen for å sørge for at alkohol ikke ødelegge stoffet.

•  Vask pelsen separat i vaskemaskinen med varmt vann og vaskemiddel som inneholder farge blekemiddel eller klor blekemiddel, i henhold til pelsen stell.

•  Fjern treet saft fra en skinnfrakk ved hjelp av glatt - ikke tykk - peanøttsmør. Gni peanøttsmør inn i de berørte områdene inntil sevjen er fjernet, deretter vaske av peanøttsmør med varmt såpevann. Om nødvendig, rengjør skinnfrakk i henhold til sine vaskeanvisningen.

Fjerne Tørket Tre Sap


•  Plasser en fuktig hvitt papir håndkle eller hvit duk over det berørte området for én til to timer. Dette vil fukte tørket saft, noe som gjør det lettere å fjerne.

•  Skrap så mye sevje som mulig ut av pelsen med en sløv kniv eller neglen. Skrap forsiktig for å unngå å skade stoffet, spre flekken eller sliping sevjen inn i stoffet.

•  Bløtlegg flekken med rensemiddel for å løsne eventuelle gjenværende saft, deretter gni desinfeksjonsmiddel i det berørte området for å fjerne saft. Du kan også være lurt å behandle det berørte området med en forvask klesvask flekkfjerner, som tørket saft er mer sannsynlig å forlate en flekk selv etter fjerning sin.

•  Vask pelsen i vaskemaskinen med det varmeste vannet mulig og i henhold til vaskeanvisningen. Bruk vaskemiddel som inneholder farge blekemiddel eller klor blekemiddel, avhengig av hva den pelsen vedlikeholdsråd anbefale.

•  Kontroller at flekken er borte før du legger tørketrommel vennlige strøk i tørketrommelen, som vil sette flekker. Hvis flekken ikke er helt borte, blot flekken med rensevæske og vaske pelsen i vaskemaskinen igjen før de legges i tørketrommelen.