Hovudside

Hva er nummer én årsak til boligbranner i USA?

by Walther

Boligbranner er en av de stadige påminnelser om hvor nær du kan være å miste alt som du elsker og verne. Men du kan unngå noen gang å ha en husbrann ved å bruke litt sunn fornuft, ettersom mange boligbranner er lett forebygges. Ved å forstå den øverste årsaken til boligbranner i USA, kan du ta skritt for å sikre at det aldri skjer i ditt hjem.

Toppen Årsak til boligbranner


Cooking forårsaker flest boligbranner over hele USA hvert år, med 28 prosent av alle boligbranner tilskrives denne kilden. Mens 28 prosent ikke kan virke som den største årsaken til boligbranner, er det over 14 000 personer skadd og 850 mennesker drept i matlaging branner hvert år.

Kjøkken Branner


Med bredt utvalg av apparater som blir brukt, det finnes utallige måter at en brann kan starte på kjøkkenet. En av de mest vanlige typer boligbranner resultater fra forlater ovnen din på. Å ha en ovn som kjører på naturgass, og forlate den på med en åpen flamme kilde, er en av de raskeste måtene å ha en brann start. Frityrgryter kan også være et vanskelig problem på kjøkkenet. Mange frityrgryter bruke en stor mengde olje; dersom denne oljen skjer tar fyr, kan det være nesten umulig å sette ut.

Matlaging Outdoors


Folk som koker utendørs med griller kan ha en fettbrann gå ut av kontroll. Også, holde en grill for nær huset mens du bruker den til å lage mat kan forårsake brann ved å tenne på utsiden av hjemmet. Boligbranner er ekstremt farlig. Ikke bare går de gjennom et helt hus i løpet av minutter, men de kan også starte når du minst venter dem.

Forebygging av boligbranner


Mens alle disse brannene peker tilbake til matlaging, er det flere prosedyrer som du kan følge for å redusere risikoen for å ha en brann mens matlaging. En av de beste ideene er å ta hensyn når du lager mat. Mange mennesker kan prøve å fullføre en annen oppgave mens deres ovnen er matlaging opp middag, men du må i det minste sjekke inn på komfyren hver 20 til 30 minutter. En annen god idé å unngå å ha et kjøkken brann er å sørge for at du slår av komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn eller annen matlaging enheten når du er ferdig med det. Ved å sørge for at du helt slått av matlaging enhet, kan du spare deg selv fra å måtte bekymre seg om en brann når du ikke er matlaging.

Konklusjon


Matlaging er en oppgave som hver enkelt husstand gjør hver dag. Det gir folk med deilig, varm mat å spise. Men hvis du ikke betaler riktig oppmerksomhet eller følge brannsikkerhetsregler når du lager mat, kan det bli til en katastrofe. Slå alltid av kokeapparater når du er ferdig med matlagingen. Også unngå å gå vekk fra maten når du lager mat. Hvis du har en matlaging apparatet i hjemmet som bruker naturgass, må spesielt kontrollere at du slår det apparatet når du er ferdig med å bruke det. En tilførsel av naturgass med åpen flamme er raskt blitt en av de viktigste bidragsyterne til grunn boligbranner er den fremste årsaken til branner i USA.