Redbud treet ikke gjør det bra


Redbud treet ikke gjør det bra

Den østlige redbud (Cercis canadensis) er et løvtre som vil nå 30 meter høy. Det er en raskt voksende treet som ikke lever særlig lenge, vanligvis 30 til 40 år. Judastre treet er kjent for sin grasiøse, overordnede form og ertelignende, rosa blomster om våren. Hvis redbud treet ikke går godt, nøye overvåke symptomene og identifisere problemet før du fortsetter med behandling.

Om Redbud Trees


Redbud trær foretrekker full sol eller delvis skygge. Selv ikke bestemt om jordtyper, gjør de krever god drenering, og vil ikke gjøre det bra i myrlendte jord som holder seg vått, ifølge Missouri Botanical Garden. De bærer blomster om våren og blir gule i løpet av høsten. Redbuds bør beskjæres for å fjerne overflødig grener for å redusere skader fra snø og is. Redbud trær er hardføre i USDA hardførhet soner 4 til 9.

Redbud Tre Vedlikehold


Redbud trær krever lite vedlikehold utover vanning i tørre perioder og beskjæring av overflødige grener for å holde formen. Ikke overwater treet, da dette treet ikke liker å sitte i stillestående vann. Hvis treet ser ikke ut til å gjøre godt, sjekk dreneringsevne av jord og legge jord endringer slike som kompost eller torvmose for å redusere jordpakking.

Redbud Tre Problemer


Trunk canker er en alvorlig trussel mot Redbud trær. Det fører til store fordypninger i bagasjerommet eller store greiner. Disse ofte gro over, men treet vil mest sannsynlig dø uansett, i henhold til Ohio Department of Natural Resources. Tre Hoppers er insekter som legger egg under barken av Redbuds. De utstråler en klebrig skum som dekker eggene. Skala er et annet insekt som kan hjemsøke Redbud trær. De er harde skall bugs som kan se ut som naturlige vekster på stammen. Verticillium wilt er forårsaket av en sopp som kan angripe Redbud trær og fører til gulning og visner av blader. Den angriper karsystemet av treet og kan spre seg gjennom cellestrukturer inntil treet dør. Blad spot kan også være et problem på Redbuds under vått vær, forårsaker mørke flekker på bladene. Det er ikke en alvorlig sykdom, og kan behandles med soppdreper.

Behandlinger for Redbud Tre Problemer


Hagebruk olje brukes til å kontrollere tre hoppers og skala på Redbud trær. Kobber soppmidler kan inneholde noen typer sopp på trærne. Ingen effektiv behandling for verticillium wilt foreligger per dato for offentliggjøring. Fjern alle døde tre og berørte områder og ødelegge å inneholde sykdommen. Hygienisk kutte utstyr verktøy etter hvert kutt. Trunk canker må også kuttes ut og berørte tre deler ødelagt.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler