Hovudside

Hjem rettsmidler for Super Glue fjerning

by Walther

Mens Super Glue er et hendig produkt for folk flest, perfekt for liming elementer sammen igjen når vanlig lim bare wonâ € ™ t gjøre, kan det også være en stor ulempe når de brukes feil eller sølt. Prøver å få superlim off virker nesten umulig på grunn av de sterke båndene som holder den på plass. Imidlertid kan flere hjem rettsmidler gjøre denne prosessen litt enklere.

Varmt vann


Hvis limet er fast til et følsomt område av kroppen, slik som øyne eller lepper, den beste - og eneste - ting du kan bruke er varmt vann og mye av det. Kjemiske midler kan skade slike sensitive områder av kroppen, og det er derfor varmt vann anbefales, selv om det tar litt lengre tid å fullføre fjerningen. Faktisk, ifølge Glue Site, kan det ta opp til tre dager å fjerne superlim.

Aceton


Aceton er den vanligste metoden for Super Glue fjerning. Hvis du får superlim på et bord eller gulv, skrubbe litt aceton på området med en tannbørste raskt fjerne spor av lim. Imidlertid er det viktig å teste en lapp av materialet for å sikre at det ikke vil bli ødelagt av den kjemiske. For sterkere Super Lim flekker, på nytt aceton annen gang etter den første søknaden for å fjerne limet. Aceton er funnet i neglelakkfjerner; men det er ikke nok i dette produktet for å fjerne superlim helt, men det kan bidra til å bryte båndene limet litt. I stedet holde en liten flaske med ren aceton i ditt hjem for å raskt og effektivt ta Super Lim flekker.

Sitron Blanding


En av de enklere hjem rettsmidler for å fjerne superlim innebærer en blanding av salt og sitrondråper. Hell noen dråper sitron i limet. Så, vent noen minutter og slippe noen bordsalt inn samme sted som sitrondråper. Blandingen av de to vil bryte opp obligasjoner av lim og tillater deg å trekke den rett ut.