Hovudside

Hvordan Grow Seaweed hjemme

by Walther

Hvordan Grow Seaweed hjemme

Tang er et stort utvalg av alger som vokser i både ferskvann og saltvann. Noen tang er spiselige og kan brukes i plantegjødsel eller medisiner. Det er mulig å dyrke din egen tang hjemme i et stort akvarium ved hjelp av saltvann du gjøre på komfyren. La akvariet i et solrikt sted, slik tang vil vokse skikkelig. En stor stein på bunnen av akvariet vil gi et anker for tang.

Bruksanvisning


•  Velg et stort akvarium i din størrelse preferanse. Fest et akvarium varmeapparat til akvariet. Dette vil holde vannet ved en optimal temperatur. Plasser en stor stein i bunnen av akvariet. Bergarten bør være bred og kort.

•  Fyll et stort lager gryte med vann, og sette den på komfyren. Legg en teskje av tabellen salt per liter vann i potten. Sett inn en candy termometer i potten. Slå ovnen på middels varme, og la det før vannet når 81 grader Fahrenheit. Rør vannet hver 2 minutter før saltet oppløses.

•  Hell vannet i akvariet. Gjenta saltvann etableringen prosessen til akvariet er full. Flytt termometeret til akvariet. La vannet kjølig til 72 grader, og sette akvariet varmeapparat for å opprettholde denne temperaturen.

•  Nedre frisk tang i vannet i akvariet, holdfast først. The Holdfast er roten lignende struktur på bunnen av stilken som fungerer som et anker. Trykk på holdfast inn i bergoverflaten slik at tang blir vedlagt. Hvis det ikke umiddelbart fester, senke en liten stein på toppen av holdfast å holde det på plass til tang fester.

•  Hell i 1/2 kopp flytende gjødsel i akvariet for å gi næringsstoffer for tang.