Hovudside

Hvordan Gjødsle en høst Blaze Maple Tree

by Walther

Hvordan Gjødsle en høst Blaze Maple Tree

Kjent for sin slående crimson løvverk, er høsten Blaze Maple en varemerkebeskyttet hybrid som ble utviklet ved å krysse sølv og rød lønn trær. Som de fleste planter, Høst Blaze Maples dra nytte av gjødsel. Riktig gjødsel hjelper treet til å vokse og produsere mer av sin signatur blader. Å vite hvordan å gjødsle treet riktig kan hjelpe den trives og produsere kvalitet løvverk.

Bruksanvisning


•  Skaff gjødsel som er passende for din Høst Blaze Maple. Gjødsel vanligvis kommer med et sett av tre tall på sine poser. Det første tallet angir mengden av nitrogen i gjødselen, tilsvarer det andre nummeret til mengden av fosfor og den tredje tall gir kaliumnivået. Høst Blaze Maples vanligvis gjør best når nitrogennivået er høyt; derfor se etter gjødsel poser som har høy første numre, for eksempel 16-4-8 eller 12-4-8 kombinasjoner. I tillegg, langsom-frigjørende gjødningsstoffer er fordelaktige som de leverer næringsstoffer til treet over lange tidsperioder. Noen gjødsel etiketter vil oppgi om de er egnet for din spesielle lønnetreet.

•  Påfør gjødsel for hånd en gang i året til din Høst Blaze Maple tidlig på våren eller høsten. Fôring treet på dette tidspunktet vil hjelpe sine nye knopper å vokse og produsere sunn og lyse løvverk.

•  Strø gjødsel rundt bunnen av din Høst Blaze Maple. Spre gjødsel over treets rot sone; bore hull i bakken hvis jorda komprimeres. Lag hull som er 4 til 6 inches dyp og 2 til 3 inches fra hverandre med en punchbar eller drill utstyrt med en 2-tommers skrue. Starter 2 meter utover fra stammen og fortsette imaking hull 2 ​​meter forbi grenene. Plasser gjødsel direkte inn i hullene. Den mengde som brukes er avhengig av størrelsen og alderen av treet, sammen med den type gjødsel. Se baksiden av posen for instruksjoner; derimot, er en generell regel å bruke ½ til 1 kopp gjødsel for små trær og busker eller £ 0,1 av gjødsel for hver tomme av stammediameter for store trær.