Hovudside

Væske vs. Powder Vaskemaskin Såpe

by Walther

Væske vs. Powder Vaskemaskin Såpe

Automatiske vaskemaskiner lage klær omsorg lett. Den svimlende rekke såpe produkter tilgjengelig på markedet noen ganger gjør velge vaskemidler en hode-skrape dilemma. Vaskemaskin produsenter anbefaler generelt den type såpe du bør bruke, men det er noen grunnleggende retningslinjer for bruk av flytende vs. vaskemiddel i pulverform.

Vaskemaskin Såpe Choices


Væske eller pulver er ikke det eneste valget overfor forbrukere av automatiske spyler produkter. Blekemiddel eller ikke-blekemiddel, duft eller ingen duft og "grønn" eller vanlige ingredienser er bare noen av alternativene. Du mener trenger ekstra flekken-kampene evne eller color for familiens klær. Selv om reklame touts den fantastiske kraften i disse alle rengjøringsmidler, ikke alle gjør en fullgod jobb med å rense eller beis-kampene. Eksperimentering er ofte den eneste måten å finne ut hva som fungerer best i maskinen din med din type vann.

Fordeler med flytende vaskemidler


Flytende vaskemidler er enkle å bruke og lett å oppbevare. De kommer i hendige, bærbare beholdere som er praktisk for folk som må bære produkter til offentlige vaskeritjenester. De oppløses lett i alle typer vann og generelt fjerne smuss og fett fra klær veldig godt. Flytende vaskemidler kan også brukes som spot flekkfjernere, som hjelper strekke familien budsjettet for rengjøring produkter ytterligere.

Ulemper av flytende vaskemidler


Flytende vaskemidler generelt koste mer enn vaskemiddel i pulverform på en per last basis. De er ofte i "konsentrat" ​​form, som gjør det vanskelig å bedømme riktig mengde til å bruke for spesielt sotete washloads. Forbrukerne kan ende opp med å bruke mer av konsentratet enn det som er nødvendig for effektiv rengjøring. Mange flytende vaskemaskin såper er også sterkt parfymert, noe som kan være et problem for noen mennesker.

Fordeler med vaskemiddel i pulverform


Vaskemiddel i pulverform gjøre en så god jobb som flytende vaskemidler på rengjøring fra tekstiler. De er generelt litt billigere enn flytende såpe for vaskemaskin. Vaskemiddel i pulverform er også mer effektive rengjøringsmidler i hardt vann, i henhold til East Orange Water Commission nettside.

Ulemper av vaskemiddel i pulverform


Vaskemiddel i pulverform kan Messier å bruke enn flytende vaskemidler. Boksene kan bli skadet lett eller vann-gjennomvåt, forårsaker dyre tap. Vaskemiddel i pulverform kan heller ikke løses fullt ut i kaldt vann vasker, ifølge Appliance Outlet Service. De kan klumpe seg på maskindeler og la rester på klærne. Hvis du hvitvaske klær i kaldt vann rutinemessig for å forhindre farger fra falming eller for å spare penger på strøm, kan det hende du foretrekker en flytende såpe.