Hovudside

Hvordan å polere Plexiglass

by Walther

Pleksiglass kan være et vanskelig underlag å polere og ren. Det er vanskelig å rengjøre den stripefrie. En idiotsikker måte å polere Pleksiglass er den gammeldagse måten - med eddik og avis.

Bruksanvisning


•  Legg varmt vann, på randen av varme, til bøtte til den er 3/4 full. Tilsett 1 kopp hvit destillert eddik (måle en kopp per 1 liter vann). Ta med bøtte over til pleksiglass vinduet / ark som rengjøres.

•  Rengjør plexiglass overflaten med et vått papirhåndkle på forhånd hvis det er store biter av rusk eller skitt, som leire eller fast-på blader og gress.

•  Bløtlegg svamp i vann-og-eddik blandingen. Arbeid fra toppen av pleksiglass, starter på den ene siden og gni pleksiglass over til den andre, fast, slik at løsningen drypper ned nedenfor. Hold polering området frem og tilbake, og pass på å få alle hjørner og areal gjennomvåt og skylles. Dypp svampen i blandingen så mange ganger du trenger.

•  Plasser svampen tilbake i bøtta. Ta avisen og fjerne ett enkelt ark fra den. Brett den i to. Plasser den flate overflaten av avisen mot pleksiglass, som starter i samme posisjon som du gjorde med svampen. Gjøre back-og-tilbake feiende bevegelser å suge opp eddik og vann. Arbeid raskt og bestemt frem og tilbake for å gi de polerte pleksiglass en strek-fri glans.

•  Kast avisen når du er ferdig. Du må kanskje bruke flere enkle ark med avis for ett område av pleksiglass.

•  Bruk en gumminal hvis avisen ikke gir en stripefrie polsk. Etter soaking pleksiglass og polering med svampen bruke nal for å gå fra topp til bunn, og starter på den ene siden. Fjern alle drips og løsning fast med nalen.