Hovudside

Hvordan upholster en benk med Knapper

by Walther

Hvordan upholster en benk med Knapper

Møbeltapetsering en benk er en måte å oppdatere din innredning og gir mulighet for selv nybegynnere å oppnå polstring suksess. Ved hjelp av bare noen få grunnleggende verktøy, kan du forvandle din benk puten inn et møbel du vil være stolt over å vise. Mens møbeltrekk med knapper kan virke skremmende, selv nybegynnere å polstre kan oppnå en god ferdig produkt.

Bruksanvisning


Trinn


•  Fjern stoffet fra undersiden av benken, hvis noen er til stede. Bruk stiftefjerner å lirke ut stifter eller stifter som holder stoffet på plass.

•  Ta av benk fra rammen ved å skru setet med skrutrekker eller bormaskin. Bruk kritt for å markere den fremre kanten, både på undersiden av setet og rammen. Du kan også ønske å ta referansebilder som du tar benken fra hverandre.

•  Bruk stiftefjerner for å trekke ut de stifter eller stifter som holder trekket på stolen. Vær forsiktig så du ikke river i møbelstoff, siden det vil tjene som mønster for det nye stoffet.

•  Finn tråd eller hyssing på undersiden av benken pute som holder knappene til toppen av benken. Ta forsiktig av knappene, enten ved å kutte eller knyttet den gamle ledningen eller hyssing.

•  Separer benken komponenter fra møbelstoff. Disse komponentene, som kan inneholde skum, batting, musselin og en tre backing, bør ikke tas fra hverandre, men fjernet fra ytterstoffet i ett stykke. Ved hjelp av kritt og merk fronten på begge de innvendige komponentene og ytre møbelstoff.

•  Skjær ut den nye benk dekselet ved hjelp av gamle stoffstykket som et mønster. Hvis benken pute ble tuftet, noe som betyr at knappene ble trukket dypt inn i skum for å skape en puffy effekt, må du huske å strekke ut noen stoff kaster på den opprinnelige møbeltrekk før skjæring, slik at den nye møbeltrekk vil være stort nok til også Tuft.

•  Merk av stedet for knappene på høyre side av den nye stoffstykket, ved hjelp av kritt og den gamle stoffet som mal.

•  Legg den nye møbelstoff høyre side ned på arbeidsflaten, og midtputekomponentene på topp, med toppen av puten vendt ned.

•  Stift møbelstoff til tre backing av puten, plassere stifter ca 2 inches fra hverandre. Vær sikker på at stoffet har samme løshet som den opprinnelige møbeltrekk, slik at tufte vil være lik.

•  Skjær tynne hyssing til 18-tommers lengder, en lengde av hyssing for hver knapp. Tråden din møbeltrekk nål og stikk nålen fra undersiden av benken, gjennom batting og møbelstoff, på samme sted som en av de opprinnelige knapper.

Træ-knappen over hyssing fra baksiden og gå tilbake gjennom det andre hullet. Stikk nålen inn benken, i nærheten av stedet der tråden ble bare trukket gjennom. Trekk på endene av hyssing til knappen tuftet på ønsket beløp. Træ hyssing gjennom sentrum av vaskemaskin og feste hyssing ved å pakke og knytte det rundt vaskemaskinen. Gjenta for alle knapper.

•  Staple stoff på undersiden av benken, hvis ønskelig, og fest benken til rammen med skruer og skrutrekker eller bormaskin.

Tips og advarsler


  • I stedet for å bruke kritt for å markere knappen & rsquo; s steder på møbelstoff, kan du gjøre noen håndsydde masker på hvert sted, ved hjelp av en kontrastfarge på tråden. Dette er mer spenstig enn kritt, men vil ikke ødelegge stoffet som en markør eller ville penn.
  • Hvis du ønsker plissert tufte, folder stoffet som du trekker garnet sikre på knappene, men før knappen er festet.
  • Trekk tufte hyssing nøye slik at knappene ikke løsne og skade noen.