Hovudside

Baseboard Vs. Furnace

by Walther

Baseboard Vs.  Furnace

Baseboard ovner kan kjøre på strøm, eller de kan være festet til en kjele og sirkulere varmt vann til å varme opp et rom. En ovn varmer et hus ved å blåse varm luft gjennom et system av luftkanaler som går fra ovnen til hvert rom. Hver av disse oppvarmingssystemer har sine egne fordeler og ulemper.

Fordeler med Baseboard Oppvarming


Baseboard oppvarming er ren og stille, noe som gjør det til et utmerket valg for folk med allergi eller for miljøer som krever høye nivåer av sterilitet. Elektriske baseboards krever ikke noe annet utstyr og tar opp svært lite plass. Kjele-tilkoblet baseboard varmeovner som sirkulerer vann arbeid samt elektrisk stil, distribuere varme gjennom et rom effektivt. Baseboard varmeovner kan installeres i nye bygg, eller ettermonteres i et eksisterende hus med lite avbrudd i den eksisterende konstruksjonen.

Ulemper av Baseboard Oppvarming


Det har blitt sagt at oppvarming med elektrisitet er som "skjære i smør med en motorsag." Hva dette betyr er at du bruker en meget høy kvalitet strømkilde for en svært grov formål. Elektrisitet er en av de mest kostbare måter å varme et hjem. Baseboard varmeovner kan være en brannfare hvis brennbare materialer har lov til å kontakte dem. Noen mennesker har spørsmål om de kraftige elektromagnetiske felt som kommer fra elektriske ovner.

Fordeler med en Furnace


Ovner er en av de vanligste metodene for hjem oppvarming. På grunn av dette, deler og teknikere er veldig lett å finne. Du kan varme opp en kald hus raskt med en ovn ved ganske enkelt å vri på termostaten opp høy. De fleste ovnene kjøres på enten olje eller naturgass. Nyere, høyeffektive gassovner er ganske effektiv, og bruker vesentlig mindre gass enn eldre modeller. Installere en ny ovn kan få deg regjeringen rabatter på mange områder.

Ulemper ved en Furnace


Eldre ovner eller ovner som bruker for lang tid i våte eller skitne miljøer kan kreve vedlikehold og reparasjon. Kanal kreves av en ovn kan ta opp en god del plass. Ovner varme et hus ved å blåse varm luft gjennom ventiler som vanligvis er plassert i gulvet. Dette kan hisse opp støv og gjøre et hus mer vanskelig å holde rent. Støyen som ovner og ventiler gjør er irriterende for noen mennesker.