Hovudside

Problemer med Pepper Planter

by Walther

Problemer med Pepper Planter

Mange hjem gartnere liker voksende pepper planter fordi de er relativt lite vedlikehold planter. De kan dyrkes i næringsmidler eller krydder eller ganske enkelt som dekorative planter. Fra tid til annen kan du legge merke til problemer med pepper planter. Å kunne identifisere problemet som påvirker plantene dine vil tillate deg å behandle problemet og gjenopprette helsen til pepper planter.

Southern Blight


Southern sykdom på planter er en sopp sykdom som kan påvirke pepper planter. Det oppstår vanligvis i områder med et varmt klima og er forårsaket av Sclerotium rolfsii, en jord-borne sopp som vanligvis trives under midten av sommermånedene. Pepper planter som er berørt av det sørlige sykdom på planter råte i stammen, og bladene begynner å visne og gulne. Ved inspeksjon kan en hvit form være til stede på den omgivende jord og berørte stilk regioner. Å hindre sørlige sykdom på planter infiserer pepper planter, bør jorda være fumigated flere uker før planting.

Cercospora Leaf Spot


Cercospora blad spot er en annen sopp sykdom som kan infisere pepper planter. Sykdommen trives vanligvis i varme, våte forhold og fører til at blader og stengler av pepper anlegg for å utvikle runde eller avlange flekker. Flekkene er vanligvis mørk brun rundt kantene og lys grå i sentrum. Pepper plantens blader kan da bli gul og slipp som sykdommen utvikler seg. Cercospora blad spot kan gjennomføres på frø, slik at soppen kan overleve i vintermånedene hvis infisert pepper plantemateriale ikke er fjernet fra hagen. Som et resultat, bør bøyde planter brennes eller sette i søppelet og ikke brukes i en komposthaug.

Bakteriell Spot


Pepperplanter kan også påvirkes av en bakteriell sykdom kjent som bakteriell sted, som forårsaker flekker på bladene og frukt av anlegget. Som Cercospora blad spot, bakteriell flekk oppstår vanligvis i varme, fuktige områder og fører pepper planter til å utvikle vann-gjennomvåt flekker på undersiden av bladene. Flekkene er vanligvis fiolett med sorte sentre, men det kan også være en gul ring rundt kanten. Etterlater infisert med bakteriell flekk generelt blir gule og slippe av anlegget. Pepper plante frukt utvikle hevet, brune flekker som har en grov, ujevn tekstur. Bakteriell sted kan overføres på frø, og kan også overleve i løpet av vintermånedene hvis plantene ikke blir fjernet fra hagen området. Som med Cercospora leaf spot, bør alle infiserte planter fjernes og brennes.

Insekter


Flere typer insekter kan angripe pepper planter og forårsake skade. I de fleste tilfeller problemene forårsaket av insekter er mild, men pepper planter bør kontrolleres regelmessig slik at insekter kan fjernes så snart de dukker opp. Mange insekter kan fjernes for hånd eller vasking av pepperplante med såpe og vann. De mest skadelige insekter som kan angripe en pepper planten er cutworms, som ofte går etter frøplanter. Frukt ormer og armyworms kan hjemsøke pepper plantenes frukt pods eller blader. Hornworms kan også angripe bladene, men de er store nok til å bli fjernet for hånd. Unge pepper planter kan være sårbare for loppe biller, som ofte forårsaker hull i plantens blader. Whiteflies er også svært skadelig for pepper planter fordi de kan inneholde virus og føre til at løvverk å visne, gulne og falle av anlegget.