Hovudside

Problemer med zucchini Leaf

by Walther

Problemer med zucchini Leaf

Zucchini er en vanlig grønnsak anlegg i USA, en spiselig sommer squash finnes i mange hjem hager. Squash ser ut som en agurk, vokser i nyanser av gult og grønt. Som de fleste squash, er zucchini best dyrkes i fullt sollys og godt drenert jord. Selv en perfekt plantet zucchini kan bli et mål for skadedyr og andre problemer, men. Problemer med anlegget er ofte merkbar på zucchini blad.

Døde og døende Leaves


Når bladene av en zucchini plante begynner å dø og wilt selv under de beste vekstforhold, kan du ha noen skadedyr. Grå grubs og cutworms tygge på bladene, stengler og røtter av zucchini. Agurk biller vil spise anlegget, men de kan også foreta bakterier som først vises på en eller noen ganger to blader av zucchini. Bladet vil begynne å visne og dø raskt uten noen åpenbar grunn når bakteriene er til stede. Når agurk biller har spist på en zucchini plante, vil du legge merke til små hull og andre tegn på skade på bladet. Syltet ormer skape lignende skade på bladene av zucchini.

Når insektskader er synlig på blad av en zucchini plante, kan det være lurt å fjerne anlegget for å hindre spredning eller behandle avlingen med et plantevernmiddel for å bli kvitt de skadelige insekter.

Misfargede Leaves


Squash bugs vil angripe bladene av en zucchini plante. Når bladene har gule flekker som mørkne til brunt og svart, kan anlegget bli infisert med squash bugs. Når hele bladet svinger blek grønn, brun eller gul, kan du ha edderkopp midd. Ser på undersiden av bladene til en sølv nettet, noe som er en ytterligere indikasjon på edderkoppmidd.

Bladene kan også ha hvite, pulver flekker på dem, et tegn på pulveraktig mugg. Infiserte blader bør plukket av anlegget for å hindre spredning av denne soppen. Blad spot, en annen type sopp, vises som runde flekker med grå sentre. Hindre sopp på squash planter ved å holde hagen senger og hageredskaper ren. Ikke la stående vann i vegetabilske senger til ytterligere hindre sopp og skadedyr.

Deformerte Leaves


Når blad av en plante begynner å krølle på kantene og blir gule, er det en indikator på bladlus. Skadedyr lever på undersiden av bladene, etterlater en klebrig rester som kan bli en svart mold. Forsiktig vaske det berørte blad med en mild såpe for å bli kvitt mugg. Mosaikk virus kan også slå til bladet av zucchini anlegget, noe som gjør bladene ser spraglete i farge og forvrengt i form. Bladene vil føle tykkere og mer sprø å ta på, bryte enkelt. Bladlus hjelper til å spre mosaikk virus. Fjern eventuelle zucchini planter rammet av mosaikk virus for å hindre spredning av sykdommen.