Hovudside

Hvordan få rynker ut av Polyester Blends

by Walther

Hvordan få rynker ut av Polyester Blends

Polyester stoffer fikk et dårlig navn i 1970, men moderne blander er allsidig og vakker. En polyester blanding er et stoff laget ved hjelp av garn fra en naturlig fiber, som bomull, og blande det med polyester filament garn - drar nytte av de positive egenskapene til hver. Polyester er lett, rynke motstandsdyktig og holder formen uten å strekke. Bomull føles godt å hånden, motstår flekker og holder fargestoff pent. Fordi en polyester blanding inneholder to forskjellige materialer, må den behandles forsiktig når du fjerner rynker. Høy varme vil skade polyester, mens ikke nok varme wonâ € ™ t fjerne rynker fra bomull.

Bruksanvisning


•  Sett en ren plagg i tørketrommelen, for å la varmen fjerne rynker. Ikke tørk elementet hvis det har noen flekker, fordi varmen vil sette dem videre. Og ikke maskin tørke en vare hvis det ikke er anbefalt på omsorg etiketten.

•  Heng plagget på badet mens du tar en varm dusj. Varme og damp føre fiber for å slappe av og rynker for å glatte ut. Du kan også bruke en dampbåt, etter produsentens anvisninger, for å fjerne rynker på en lignende måte.

•  Spreng plagget med en hårføner satt på høy varme. Hold varmen på stoffet mens konstant bevegelse tørketrommelen for å unngå brannsår. Bruke hånden til forsiktig napp stoffet mens tørking, for å oppmuntre stoffet for å slappe av.

•  Spray elementet lett med en rynke avslappende spray, etter produsentens anvisninger. Husk å sjekke merkelappen på plagget før du bruker noen kjemikalier på stoffet.

•  Spray klær som ikke kan håndtere kjemiske sprøytemidler med varmt vann. Trekk forsiktig i stoffet ved basen for å slippe rynker, og la det lufttørke.

Stryke


•  Iron sta rynker ved å legge elementet flatt og innsiden ut på et strykebrett. Still strykejernet på en middels innstilling, og la den varme opp fullt.

•  Steam stoffet like før stryke det, ved å spraye den med varmt vann og en flaske vann eller dampinnstillingen på strykejernet. Stryke over stoffet sakte for å slippe rynker.

•  Flytt stoffet, og spray det med varmt vann. Stryke den delen av stoffet. Fortsett til hele plagg har vært strykes.