Hovudside

Princess Kay Plum Tree Hjelp

by Walther

Princess Kay Plum Tree Hjelp

Opprettet som en dekorativ blomstrende treet, kan måle seg Princess Kay Plum selv den vakre japanske Cherry. Unik blant nordamerikanske blomstrende trær for sine hvite, fullt doble blomster, gjør Princess Kay produserer ikke mye i veien for frukt, men gjør en fantastisk utstilling av duftende snødekte hvite blomster om våren. De hvite puffy blomstrer har tjent treet kallenavnet Popcorn treet.

Opprinnelse


Prinsessen Kay Blomstrende Plum ble oppdaget vokser vilt i Nord-Minnesota. Det er en type av innfødte vill kanadisk plommetre (Prunus nigra) som produserer doblet blomster. Dens oppdagere Catherine (Kay) og Robert Nyland funnet og identifisert den første prøven voksende wile i Itasca County, Nord-Minnesota.

Kjennetegn


En innfødt nordbo, vokser Princess Kay godt i hele nord. Den vokser til en moden høyde på 10 til 20 fot med en mørk brun til skinnende sort stamme og greiner med store hvite lenticels-linse-formede Corky porer eller åpninger i barken som tillater en utveksling av gasser mellom atmosfæren og interiøret vev. Den tette forgreningsstrukturen i treet danner en rund oval krone. De store blomstene produserer lite, om noe dårlig kvalitet på frukten. Dens løvverk er medium grønn og kan slå rødlilla eller oransje i høst.

Blomster


De hvite blomster av Princess Kay blomst i begynnelsen av mai like før bladene kommer ut. Blomstene er 1 cm i diameter og blomst fra en uke til 10 dager. På grunn av den doble blomster, de varer lenger enn andre plommer, men produserer lite, om noen, underdimensjonert frukt. De blomstrer best i full sol, og blomstene slår en rosa fargetone mot slutten av sin blomstrende periode.

Planting Instruksjoner


Det tåler et bredt spekter av klima og jordtyper så lenge det blir god drenering og et minstemål av nedbør. Den vokser godt i jord som enten er noe alkalisk eller surt. Plant 3- til 6-meter høye saplings minst 20 meter fra hverandre i fruktbar, godt drenert jord.

Problemer


Siden det er en innfødt arter, er Princess Kay en meget hardfør treet. Det krever bare sporadisk vedlikehold. Hvis du trenger å beskjære, gjøre det på senvinteren etter siste ekstrem kulde. Det tolererer ikke varmen godt eller soggy jord, enten som kan drepe treet. Det kan falle byttedyr til plomme lommer og boremaskiner. Plomme lommer er en sopp som kan behandles med Bordeaux eller lime-svovel før knoppene bryte ut i løpet av våren og ved å trimme infiserte lemmer. Plomme boremaskiner kan sees i underkant skadet bark ca 4 meter over bakken. Spray befengt område med en hånd sprøyta og Carbaryl to til tre ganger i vekstsesongen.

Livstid


Princess Kay Plum Trees ikke leve lenge og begynner å avta etter 10 til 12 år. Nye trær vokser raskt, men slik at du raskt kan erstatte gamle for å holde hagen din blomstringen.