Hovudside

Hvilken type Låser brukes for Home Security?

by Walther

Hvilken type Låser brukes for Home Security?

Holde hjemmet sikker er av den største betydning ikke bare som det gjelder dine eiendeler verdsatt, men til din personlige sikkerhet også. Mens noen kan føle seg trygge og sikre med en lukket dør, og legger den rette typen låser til ditt hjem innganger kan beskytte deg mot inntrengere. Forstå typer låser tilgjengelig kan hjelpe deg å ta en informert beslutning når du velger en barriere som du veier kostnadseffektivitet og sikkerhetsnivå behov.

Ensylindret Deadbolt


Den ensylindret deadbolt anbefales for hjem sikkerhet fordi, i motsetning til rim lås, låsen kan ikke bli tvunget tilbake inn i sylinderen på grunn av trykk eller innflytelse. Den ensylindret er den minst kostbare deadbolt type, kan installeres uten profesjonell hjelp, og er ideelt hvis det er ingen annen måte å få tilgang til innsiden av hjemmet ditt. Single-sylindre er ikke spesielt nyttig på dører med glasspaneler, mens en potensiell inntrenger kan knuse glasset, nå inne og vri låsen for å få innpass.

Dobbelt Cylinder Deadbolt


Dobbel-sylindrede deadbolts er dyrere enn ensylindret reiler og kan kreve profesjonell installasjon avhengig av ditt ferdighetsnivå og fortrolighet med låser. Dobbelt sylindere skryte en sikkerhet fordel over singel i at de krever en nøkkel for å operere både på innsiden og utsiden av låsen. Denne låsen primære ulempen er at du må vite hvor nøkkelen er til enhver tid i tilfelle du trenger å forlate hjemmet som følge av brann eller nødsituasjon.

Surface-Mount Deadbolt


Overflaten montere deadbolts er rimeligere enn doble sylindere, men holder en fordel fremfor vanlige single-sylindre i at hele låsemekanismen er på innsiden av døren. De er mindre utsatt for brudd og skader fra en potensiell inntrenger på utsiden av døren. Disse låser er også vanskeligere å installere enn single-sylindre, og dermed kan kreve profesjonell installasjon.