Hovudside

Hvordan du rengjør kalsium fra Pool Fliser

by Walther

Hvordan du rengjør kalsium fra Pool Fliser

På grunn av hardt vann eller feil bruk av granulert bassenget sjokk, kan svømmebasseng vann bli grumsete fra for mye kalsium i vannet. Høye nivåer av kalsium kan også føre til avleiringer på veggene flislagt basseng, og etterlater en hvit, slimete eller skjellende lag ved vannlinjen. Høyt kalsiuminnhold er ikke farlig eller usunt; det er bare uønsket. Du kan rengjøre kalkavleiringer fra bassenget veggene selv, men hvis det er spesielt ille, ta kontakt med et basseng forsyning butikk eller bassenget rengjøring spesialist for råd eller en tjeneste samtale.

Bruksanvisning


•  Ta på deg gummihansker og beskyttelsesbriller og velge et område for å teste. Sett litt syre på din svamp og prøv å skrubbe av kalsium linje. Vær forsiktig med å la den muriatic syre kommer i kontakt med huden din, og ikke inhalerer røyk. Hvis den ikke vaske av buildup, ringe en profesjonell. Hvis den gjør det, fortsetter du med din rengjøring, bruk av syre sparsomt. Ikke dumpe det i vannet, som det vil redusere pH-nivå.

•  Når du har renset hele bassenget, teste vannet ditt. Hvis pH er redusert, må du legge til en kjemisk å heve pH (vanligvis natriumbikarbonat eller soda). Teste bassenget igjen om noen timer for å se om det har endret seg, når vannet har sirkulert mer.

•  Test vannet hardhet. Vann som er spesielt vanskelig kan oppleve problemer med skala og flekker eller selv vise farger når den reagerer med klor. Det kan være lurt å bruke en flekk og skala behandling for å korrigere og deretter forhindre disse problemene. Ta kontakt med din lokale svømmebassenget forsyning butikken for riktig produkt for deg. Hver gang du legger til nye vann, må du legge til mer behandling.