Hovudside

Slik fjerner alger fra Malte Decks

by Walther

En slimete grønn dekk kan virkelig sette en demper på bakgård aktivitet. Alger på en malt dekk kan være forårsaket av vind, regn, sol, tre rusk og andre naturlige elementer. Mens mange tyr til makt vask for å bli kvitt sine malt dekket av usmakelig grønne organisme, det er en mye mer effektiv metode for huseiere som ønsker å fjerne alger. Oksygen blekemiddel rengjøring er en mer langvarig, miljømessig forsvarlig behandling for dekk alger fjerning.

Bruksanvisning


•  Besøk en lokal Oppussing butikken for å lese oksygen blekemiddel dekk renere produkter. Oksygenblekemiddel er et pulver renere som oppløses i vann. Det er miljøvennlig og vil ikke stripe farge fra en malt dekk.

•  Les spesifikke instruksjoner av oksygen blekemiddel rengjøringsmiddel. Mens noen oksygen blekemiddel rengjøringsmidler krever at produktet skal bare skylles av dekk etter søknad, mens andre kan kreve noe lett skuring eller ekstra omsorg for nærliggende planter. Ekstra rengjøring apparat, som en hageslange eller skrubbe børste, kan også være nødvendig. Kjøpe en oksygen blekemiddel rengjøringsmiddel på en lokal Oppussing butikken. Være bevisste på produktmerking. Selv om det har "bleike" i navnet, er oksygen blekemiddel en organisk, ikke-giftig pulver. Vær forsiktig med produkter som liste natriumhypokloritt, kjemisk navn for klor, på sin ingredienser etiketten.

•  La pulveret oksygen blekemiddel for å løse opp i vann, i henhold til produktets spesifikke instruksjoner. Påfør løsningen for å dekke dekket hele overflaten ved hjelp av en bøtte. Sørg for å dekke helt dekket gulvet. Vent i 10 til 15 minutter mens oksygen dannes bobler. Børste eller skrubb dekk, i henhold til produktets spesifikke instruksjoner. Skyll overflaten med en hageslange.

•  Skyll rundt planter med vann, hvis det er aktuelt.

Tips og advarsler


  • Malt tre dekk kan tettes med en syntetisk harpiks sealer etter å ha fullført en oksygen blekemiddel rengjøring behandling som et ekstra tiltak for å hindre alger og mugg vekst. Med en forseglet dekk, vil en oksygen blekemiddel behandling bare må gjentas hvert annet år.