Hovudside

Hvordan fikse en Ugly Flower Arrangement

by Walther

Hvordan fikse en Ugly Flower Arrangement

Selv om de fleste blomsterbutikker er dyktige i jobben sin, har ikke alle samme smak når det kommer til blomster. For noen mennesker, visse blomster har dårlige assosiasjoner, eller de er for duftende for sin personlige smak. Hvis youâ € ™ ve fått en blomst arrangement som ikke er til din smak, dona € ™ t kaste den bort. I stedet bruke din kreativitet til å gi arrangementet en ny og forbedret utseende.

Bruksanvisning


•  Fjern blomstene fra vasen, eller trekke dem ut av ankeret skum. Hvis du virkelig avskyr blomst arrangement, er det best å starte fra et rent rulleblad, slik at du kan gjøre ordningen nøyaktig hvordan du vil den skal se ut.

•  Kast alle blomster som du ikke liker. Bytt ut de uønskede blomster med nye. Hvis du er usikker på hvilke farger fungerer godt sammen, bruk en fargehjulet for å hjelpe deg å velge dine blomster. For eksempel, oransje og lilla blomster ser fint sammen fordi oransje og lilla er komplementære farger. Bruk en saks til å trimme endene av dine nye blomster til ønsket lengde.

•  Skjær de resterende blomster til riktig lengde. Når arrangere blomster i en vase eller i et skum basen din favoritt blomster bør være den lengste som de sitter i midten av buketten. Blomster med lange stilker som roser, nelliker, og liljer fungere godt i sentrum av en bukett. Trimme alle blomstene etter hvor fremtredende du vil de skal være i buketten.

•  Ordne blomster i din vase eller sette dem inn i skum. Blomstene i sentrum bør være den høyeste og de kortere blomstene skal omgi sentrum, for å skape en avrundet form.

•  Legg grøntområder i mellom blomstene for å fullføre ordningen.