Vindmølle Palm Disease


Vindmøllen palmen er en hardfør utvalg som kan vokse til 20 meter i høyden. Selv om ikke innfødt til USA, kan det vokse i sør og vestkysten. Som de fleste trær, vindmølleflatene er utsatt for en rekke sykdommer og skadedyr.

Palm Bladlus


Palme bladlus blir stillesittende skjell på vindmølle palmer som vises som en svart ring omgitt av en hvit voks. Ladybeetles lever av disse bladlus, men hvis de ikke er til stede, bør du bruke et insektmiddel på vekten.

Skalaer


Skalaer, knudrete brune utvekster, noen ganger dukker opp på palmeblader. I de fleste tilfeller er en kjemisk oppløsning som er nødvendig for å ta vare på disse.

Root Rot


I spesielt fuktige områder, røttene av vindmølle palm har tendens til å råtne. Dersom det er for mye vann til stede i jorden, blir det umulig for treet for å få riktig luft som er nødvendig for å overleve.

Dødelig Gulning


Denne sykdommen kan forekomme i sørstatene hvor bladene blir gule og faller av. Det er forårsaket av en organisme kalles en phytoplasma, og antibiotika er nødvendig for å behandle det.

Blad Spots


Noen sopp og bakterielle infeksjoner føre til en tilstand som kalles blad spot sykdom hvor brune eller svarte flekker på bladene. Kjemikalier brukes til å ta vare på tilstanden, som kan stamme fra overbefolkning.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler