Hovudside

Kenmore Electric selvrensende Stove Instruksjoner

by Walther

Kenmore Electric selvrensende Stove Instruksjoner

Sears Kenmore gjør flere elektrisk selvrensende kombinasjon komfyr-og-ovn modeller. Mens store komfyr og stekeovn utslipp må renses opp for hånd, renser Kenmore selvrensende syklus ovnen helt uten bruk av noen sterke kjemiske ovnsrens. Du kan bruke kjøkken såpe og en svamp for touch-up rengjorde mellom bruker selvrensende funksjonen.

Bruksanvisning


•  La ovnen avkjøles til romtemperatur. Fjern ovnen stativer, broiler pan, kjøkkenutstyr og noen folie som har stått i ovnen. Du kan la ovnen stativer på plass hvis du liker, men gjentatte selvrengjøringssykluser kan gjøre dem vanskeligere å gli inn og ut av ovnen.

•  Bruk kjøkken såpe og en svamp til å fjerne jord på komfyren, nederst i ovnen, rundt døren pakningen området og på den ytre ovnsdøren. Skyll disse områdene godt med rent vann og tørk dem med tørkepapir. Ikke skrubb direkte på ovnen pakning, som det kan falle fra hverandre med gjentatte scrubbings.

•  Trykk på "Clean" på Kenmore ovn kontroll skjerm. Skjermen vil lyse opp med en "4", som betyr at rengjøringssyklusen varer i fire timer. Trykk på "opp" pilen for å endre rengjøringstiden til fem timer for en mer skitten ovnen; trykk på "ned" pilen for å endre rengjøringstiden til tre timer for en mindre skitten ovnen.

•  Trykk på "Delay Start Time" på ovnen kontroll skjermen for å starte selvrensende syklus på et senere tidspunkt. Bruk opp og ned pilene for å sette starttiden. Trykk på "Clear Off" knappen hvis du ønsker å avbryte en selvrensende syklus.

•  Trykk på "Start". "Dør låst" vil lyse opp på ovnen kontroll displayet. Ovnsdøren vil låse opp, og "Dør låst" vil forsvinne fra ovnen kontroll displayet når selvrensende syklus er fullført. Tørk opp eventuelt hvit aske på bunnen av ovnen med en svamp. Fjern stativene hvis du forlot dem i ovnen, og bruke papirhåndklær å belegge dem med vegetabilsk olje for å skyve dem inn og ut av ovnen lettere. Sett stativer, broiler pan og eventuelle andre redskaper tilbake i ovnen.

Tips og advarsler


  • Vent på kjøkkenet første gang du bruker din Kenmore ovn selvrengjøringssyklus for å hindre enhver dvelende, sterk lukt fra oppvarming av ny ovn.