Hovudside

Hvordan kjøpe en Storm Shelter

by Walther

Hvordan kjøpe en Storm Shelter

De dødelige tornadoer og orkaner de siste årene har ført mange mennesker til å investere i produsert, oven eller under bakken storm tilfluktsrom. Noen ly du vurdere å kjøpe må gjøre tre viktige ting: slutte å fly rusk, motstå vind og gi ventilasjon. Følge disse enkle trinnene vil hjelpe deg til å kjøpe en pålitelig, sikker storm ly som vil beskytte deg og din familie.

Bruksanvisning


•  Bestem din risiko. Vurder om du bor i et område med mye tornado eller orkan aktivitet. Anmeldelse av antall ganger du har vært under tornado klokker og advarsler eller orkan varsler. Når du bestemme hvor mye risiko du står overfor, bestemme hvor mye beskyttelse du trenger for å oppnå fred i sinnet.

•  Avgjør om du vil ha en ovenfor eller under bakken ly, og hvor stor du vil den skal være. Også vurdere hvor mye du vil bruke.

•  Forskning storm shelters.Talk til naboer eller venner som har tilfluktsrom. Spør dem hvordan og hvorfor de valgte sin ly og hvis de er fornøyd med det. Finne ly produsenter online, i telefonboken eller på hjem og hage show. Ring produsenter og spørre om pris og beskyttelsesnivå i ulike tilfluktsrom. Til forskning på nettet, skriver "storm tilfluktsrom" i en søkemotor, eller bruk koblingene nedenfor.

•  Still følgende spørsmål før du kjøper en over bakken ly, som anbefalt av National Storm Shelter Association: Har alle vegger og tak blitt testet for rusk slagfasthet? Er ly designet for å håndtere maksimal forventet vindkrefter? Er taket koblet tilstrekkelig til veggene? Veggene er tilstrekkelig forankret til gulvet? Vil ly være forankret til en skive som har stålarmering og er i god stand? Er døren designet for å møte virkningen og vind krav? Er ly ventilert for å gi pusteluft for beboerne og for å lindre de atmosfæriske trykkforandringer som kommer med tornadoer?

•  Still disse spørsmålene før du kjøper en under bakken ly: Har alle utsatt eller nær-to-the-overflaten elementer blitt testet for rusk slagfasthet? Har ly har strukturell integritet? Er ly ballast å hindre oppdrift fra oppdrift av mettet jordsmonn? Er ly tilstrekkelig forseglet for å hindre vannlekkasje? Er døren testet for å tåle rusk støt og vind? Er ly tilstrekkelig ventilert?

•  Vurder å kjøpe en storm ly som har National Storm Shelter Foreningens stempel. Foreningen er den eneste ideelle organisasjonen å bruke en sikkerhet og kvalitetsstandard å storme tilfluktsrom. Ingen offentlig etat har en standard for storm tilfluktsrom.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper og installerer storm ly, sørg for å lager det. Det kan være lurt å lager din ly med sitteplasser, vann, nonperishable matforsyninger, et førstehjelpsskrin, og reseptbelagte medisiner.
  • Være en informert forbruker. Stormen ly industrien har ingen byggeforskrifter for å beskytte deg. Verken FEMA eller noen universitet sertifiserer produserte tilfluktsrom. Mange krisesentre for salg tilbyr ingen dokumentasjon for å bekrefte kvalitet eller sikkerhet.