Hovudside

Hvordan Giftig er delvis brukte malingsbokser i et hus

by Walther

Giftigheten av de fleste maling ligger i effekten av de flyktige organiske forbindelser som frigjøres når det tørker - eller når store mengder maling vaskes ned i sluket, der den forurenser vannbordet. Delvis brukte malingspann rundt huset er generelt verken giftig eller farlig, så lenge de er godt lukket og lagres trygt. Når de oppbevares riktig, kan maling vare i flere år og fortsatt være brukbare.

Identifikasjon


Å vite hva slags maling boksen inneholder er viktig. Alltid lese etikettene og lagre eller kast malingen i henhold til retninger. De fleste husholdnings malinger disse dager er vannbasert, ofte referert til som latex-maling. Noen trim maling, beis og primere er olje eller skjellakk basert. Maling i spraybokser inneholder ofte de mest volatile og giftige kjemikalier, slike drivstoffer og lakk.

Brannfare


Olje- og vannbasert maling utgjør ingen spesiell brannfare. Imidlertid kan lakk, spraybokser og noen epoksy og maling som brukes for håndverk være svært brannfarlig og bør holdes langt unna varmekilder. Sjekk etiketten og holde brennbare overflater og deres løsemidler i et mørkt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys, varmtvannsberedere og ovner. Delvis brukt spraymalingsbokser kan være spesielt brannfarlig, fordi luften i kan også utvide raskt ved oppvarming og gjøre den kan eksplodere.

Advarsel


Hold maling vekk fra kjæledyr og barn. Delvis tomme fem-gallon buckets kan være svært farlig hvis venstre åpen, som en nysgjerrig pjokk eller kjæledyr kan drukne hvis de faller i hodet først. Oljebasert maling formulert i 1977 eller tidligere kan inneholde bly. Mens forseglet tett i boks og vel ute av rekkevidde, vil det utgjøre noen fare, men bly maling er spesielt giftig for barn, og de skal aldri ha tilgang til den.

Lagring Paint Trygg


Merke alle delvis brukte malingsbokser som du holder for touch-up med hvor den ble brukt. Inneholde dato brukes i tillegg. Lukk lokket sikkert, men ikke knuse den ned hardt med en hammer - du aldri få det åpner igjen. Fast trykke på lokket rundt omkretsen til den er forseglet er tilstrekkelig. Deretter lagre malingen i et rent og tørt sted hvor det vil verken fryse eller overopphetet. Til slutt og viktigst: Oppbevar bokser opp ned. Den våte malingen vil bosette, og skaper en perfekt forsegling mot luft. Malingen vil bli så god som ny for en meget lang tid.

Avhending


For sikker maling disposisjon, ta kontakt med regionkontoret Environmental Protection Agency (se Resources.) De fleste avfallsselskaper vil akseptere malingspann hvis malingen er tørr, og lokket er av. La malingspann åpent på et tørt sted. Omrøring i noen kattesand vil fremskynde tørketiden. Du må kanskje ta oljebasert maling til en farlig avfall samling sentrum. Hell aldri noen form for maling eller løse ned i avløp eller i jorda.