Hovudside

Hvordan Plant Uniola paniculata

by Walther

Hvordan Plant Uniola paniculata

Native til USA, Uniola paniculata, også kjent som hav havre, er en flerårig gress som foretrekker å vokse innenfor den milde temperaturer på USDA hardførhet soner 7B til 11. Stående 5 til 8 meter høy ved forfall, produserer Uniola paniculata spikelets, som inneholder 10 til 12 frø inneholder buketter, som åpner i løpet av de tidlige morgentimer. Dette prydgresset vokser naturlig i sanddynene langs sørøstkysten av USA, men det vil også blomstre når plantet i en bakgård landskap, forutsatt at vilkårene er tilstrekkelig.

Bruksanvisning


•  Velg en planting plassering med full solen. Snu jord med en høygaffel før planting, chopping opp store biter av jord for å lage en finere planting medium.

•  Utfør en jord test og endre jorda hvis det er nødvendig. En pH-verdi mellom 6,9 og 7,9 er å foretrekke for Uniola paniculata-. Legge kalk i jorda vil heve en pH under 6.9, og torvmose senker en jord pH over 7,9. Bland lime eller torvmose på med den ødelagte jord, i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjon etiketten på pakken.

•  Lag planting hull for Uniola paniculata ved hjelp av en hånd spade. Hullene skal matche størrelsen på barnehagen containere, med 24 til 36 inches mellom hvert hull.

•  Plant Uniola paniculata når trusselen om frost er over i din planting sone. Fjern havet havre fra sine oppvekst containere, forlater all jord festet til røttene intakt. Satt ett anlegg i hvert hull.

•  Tilbakefyll hvert hull. Vanne jorda sjenerøst til en dybde på 1 tomme, ved hjelp av en hageslange. Opprettholde dette nivået av fuktighet gjennom regn og supplerende vanning for første vekstsesongen, inntil Uniola paniculata er godt etablert. Uniola paniculata krever svært lite vann for å overleve når etablert, så supplerende vanning vil bare være nødvendig under tørke.

•  Fôr Uniola paniculata en slow-release gjødsel rett etter planting. En 13-13-13 gjødsel er ideell for sjø havre; gjelder det i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjoner.