Hovudside

Hvordan Prep Ground for en over bakken pool

by Walther

Hvordan Prep Ground for en over bakken pool

Svømmebassenger er et kjærkomment tilskudd, spesielt om sommeren. De kan være kostbart. En over bakken pool er et billigere alternativ til en i bakken basseng og kan vanligvis installeres av hus. Over bakken pool installasjoner krever en god bit av forberedelse for å få bakkenivå, slik at du vil være i stand til å opprettholde et nivå vannstand. Det vil også legge til stabilitet til bassenget veggene.

Bruksanvisning


•  Mål området der bassenget vil bli installert ved hjelp av et målebånd. Diameteren på grunnflate bør strekke seg i det minste en fot utover bunnen av bassenget veggene. Bruk stakes til å merke av hvor du vil forberede jorda.

•  Fjern all torv i er at du har staket ut, ved hjelp av en spade.

•  Grav ut den høye siden av bakken og bruke denne jord for å bygge opp den lave siden, ved hjelp av spade. Hvis den lave siden er ekstremt lav, er det best å senke den høye siden. Dette vil gi et mer stabilt område for bassenget, i stedet for å øke den lave side. Kontrollere arbeidet med en plan.

•  Tamp ned i jorda når du har områdenivå. Gå over jorda flere ganger så det er helt fullpakket. Fjern alle store steiner og rusk fra området.

•  Installer flate patio blokker eller steiner langs utenfor området hvor bassenget veggene vil bli. Steinene vil hindre bulker i sideveggene, og vil bidra til å bære vekten av vannet. Bruke et målebånd for å plassere steinene omtrent 18 inches fra hverandre. Den øverste delen av steinen skal være på nivå med bakken, så grave et sted å sitte steinene. Plasser en to-by-fire på toppen av to tilstøtende steiner for å finne ut om steinene er på nivå med hverandre. Ikke la steinene til å være mer enn 1/16 tomme av.

•  Påfør en 2-tommers lag av murverk sand langs hele bunnen av bassengområdet. Dette vil hindre skade på liner og vil hindre ugress i å vokse under bassenget. Bruke en rake å glatte sanden over området.

•  Monter nederste sporet av veggene og line dem opp på toppen av hellene. Når du har bestemt steinene er i riktig posisjon, kan du installere bassenget veggene, liner og topp støtter.

Tips og advarsler


  • Sjekk din lokale byggeforskrifter for å finne ut nøyaktig bredde for diameteren på grunnflate. Også spørre om byggetillatelse er nødvendig for over bakken pool installasjon.