Hovudside

Australian Eucalyptus Tre Informasjon

by Walther

Australian Eucalyptus Tre Informasjon

Eukalyptus treet er den dominerende treet av Australia, med så mange som 700 typer eukalyptus vokser over hele kontinentet. Det er et medlem av myrt familien av trær, som omfatter de fleste av de nesten 3000 arter innfødt til Australia og dens omkringliggende øyene.

Størrelse


Eukalyptus er en rask dyrker, med noen saplings i stand til å vokse så mye som 13 meter i ett kalenderår, ifølge Flowers-cs.com. Ett tre nådd en høyde på 326 meter, og konkurrerer noen av de høyeste trærne i California.

Typer


Botanikere ofte kategorisere eukalyptustrær av funksjonene i deres bark. Noen har trevlet bark, andre har vanskelig, furet bark og andre har flassende bark. Bark som du kan skrelle av i bånd og fiber-lignende bark er to andre typer på disse trærne.

Spesifikasjoner


Bladene henger rett ned fra greinene i de fleste arter av eukalyptus og er tøff og læraktig. Blomstene er små, vanligvis hvit, formet som kopper og til slutt slå inn en frukt som også har en kopp form.

Geografi


Treet er en introdusert art som har vært i stand til å trives i mange nasjoner. Australian eucalyptus vokser i det sørlige USA, deler av Europa, India, Sør-Amerika og mange afrikanske land.

Bruksområder


Eucalyptus olje, hentet fra bladene på treet, er et effektivt desinfeksjonsmiddel. Eukalyptus er en viktig kilde til tre i hele Australia og har lenge vært et fast innslag i skip, jernbane bånd, gjerder, telefonstolper og hjem interiør.