Hovudside

Wedding Flower Ideer for en Brown & Light Blue Wedding

by Walther

Wedding Flower Ideer for en Brown & Light Blue Wedding

Blomster spille en viktig rolle i de fleste bryllup. Med sine varierte fargetoner, stiler og dufter, blomster er naturlig uttrykksfulle og kan øke følelsen av noen bryllup dag, samt gjøre det lettere å huske. Vanligvis par nøye velge blomster til å koordinere med andre elementer av bryllupet, inkludert sin fargevalg. For en brun og lys blå bryllup, bør du vurdere å innlemme blomster som harmonerer med og utfyller disse fargene.

Gule tulipaner


Gule tulipaner ville se attraktive i en fjær bryllup med en brun og lys blå farger. Du kan finne tulipaner i en rekke gule nyanser, fra den lyseste butter hue til det lyseste gullfargen. Disse blomstene vil utfylle de lyseblå farger som brukes i bryllupet, og ser flott ut med brun.

Lyseblå hortensia


Hortensiabusker er en av de forholdsvis få blomster som er naturlig blå. De vil matche de lyseblå farger som brukes andre steder i bryllupet. Med store, runde, frodige blomster som består av mange runde buketter, hortensia er et populært valg for bryllup blomsteroppsatser. En liten mengde av dem går en lang vei, og de har en myk, romantisk look.

Sjokolade Cosmos


Sjokolade kosmos er en av de få blomstene som er naturlig brun i sin fersk tilstand. Disse lekker, runde blomstrer på elegant, slank grønne stilker har en dyp, sjokolade brun fargetone, samt en naturlig sjokolade-aktig duft. Sjokolade kosmos er små og kan legges til ordninger uten å overskygge de andre blomstene. De vil harmonere med de brune nyanser som brukes andre steder i bryllupet.

Gul Gerbera


Gerbera tusenfryd har en unektelig munter utseende, noe som gjør dem ideelle for en slik lykkelig anledning. Som gule tulipaner, gule gerbera tusenfryd kommer i et bredt spekter av gule nyanser, alt fra myk og subtil til fet og levende, som vil utfylle de lyseblå farger som brukes i bryllupet. Hver tusenfryd har dusinvis av kronblad, en myk, rund sentrum, og en slank, glatt stilk.

Blå hyasinter


Hyasinter, som hortensia, er naturlig blå. Disse vårblomster er relativt kort og har en overflod av blå småblomster på spike-lignende stengler. De er svært velduftende, noe som gir dem ekstra appell. Blå hyasinter ville se nydelig i brude og brudepike buketter, og de enkelte buketter kan bli innarbeidet i corsages og boutonnieres.

Lyseblå Delphiniums


Delphiniums er høye, slanke blomster som kommer i nyanser av dyp lilla, mørk blå og lys blå. Disse blomstene har spike-lignende stammer som er dekket i små blå buketter. De har en Wildflower-lignende utseende, og kan legge til høyden til blomsteroppsatser.

Galax Løv


Galax bladene er en type grøntområder som kan bli innlemmet i ordninger og buketter, samt corsages og boutonnieres. Mens de er mest sett i nyanser av grønt, blader noen Galax også ha en brun fargetone, som vil gå med de brune fargene som brukes andre steder i bryllupet. De er glatt, skinnende, liten og rund.