Hovudside

Naturlig rettsmidler for Aloe Plant Bugs

by Walther

Naturlig rettsmidler for Aloe Plant Bugs

Aloe ofte funnet i hjemmene er et afrikansk innfødte kalt Aloe vera eller Aloe barbadensis. Det er en hardfør plante som trenger lite vann og bare sporadisk repotting. Aloe er kjent for sin saft, som kan lindre brannsår. Denne nyttige saftig normalt bare plaget av sykdom når over-vannet og typisk vert bare en bug - den mealybug.

Mealybugs


Ifølge Penn State University forlengelse av mealybug er den vanligste skadedyr av aloe. Voksen, kvinnelige mealybugs er ovale, soft-bodied insekter dekket i hvitt, bomullstråder. Nyklekkede, er kvinnelige ung kalles "crawlere" og de ser ut som små voksne. Hanner ikke mate; stedet de utvikle vinger og vil fly for å være vert for planter i søk av mates. Mealybugs bruke piercing munn å suge saft fra bladene av aloe. Små populasjoner føre til misfarging og visner. Store bestander kan føre til døden.

Grundig inspeksjon


Riktig mealybug kontroll starter med en god inspeksjon av anlegget og omkringliggende områder. Hunner, egg og crawlere er ofte på undersiden av bladene eller i sprekkene nær bunnen av blader. Egg og robotene kan også bli funnet på felgen eller utsiden av potten i seg selv. Bevingede menn er langt mer mobile enn hunnene, og kan være en viss avstand fra beholderen. Grundig inspisere alle deler av aloe og dets emballasje for å sikre at du fjerner alle spor av skadedyr.

Mekanisk Styre


Tørk din aloe ned med et vått papirhåndkle eller en myk klut. Tørk av hele blad; dette sikrer du fjerner eller knuse egg, crawlere og voksne. Vask utsiden av potten og felgen med såpevann. Du kan også prøve å plassere din aloe, pot og alle, inn i dusjen og banket insekter av med kraftige vannstråler.

Trygge Insektmidler


Selv om det ikke naturlig, hagebruk oljer og insekt såper er trygge og effektive mot mealybugs. For å gjøre insekt såpe, bland 1 ss mild, uparfymert oppvaskmiddel i en liter vann og spray din aloe grundig. Gartnerier oljer er kommersielt tilgjengelige og er laget av mineralolje. De virker ved å kvele crawlere og voksne. Spray anlegget grundig. Gjenta anvendelser av såper og oljer med ukentlige intervaller i fire uker for å sikre eventuelle nyklekte robotene blir drept.