Hovudside

Innendørs Croton Care

by Walther

Innendørs Croton Care

Crotons er tropiske planter som hører hjemme i noen områder av det sørlige Stillehavet øyer, Malaysia og India, og tilhører den Euphorbiaceous familien. Det finnes mange varianter av crotons, med blad farger, inkludert grønt, rødt, gult og spraglete. Croton planter vil vokse godt innendørs med riktig pleie.

Luftfuktighet og temperatur


Hus temperaturer på 70 grader Fahrenheit i løpet av dagen og ca 10 grader F. kjøligere om natten vil holde crotons sunt. Planter vil tolerere varme temperaturer, men fuktigheten må være minst 40 prosent. Drenering skuffer plassert under beholdere for å fange overflødig avrenning etter hver vanning vil gi fuktighet til crotons trenger, men brettene vil trenge et lag med grus for å holde beholderen fra å sitte direkte i vannet.

Lett


Sterkt lys vil holde løvverk brightly farget, mens bladverket av planter dyrket i dårlig lys innstillingene vil ha farge, men det vil være kjedelig sammenlignet med en plante dyrkes i sterkt lys. Crotons trenger minst seks timer med sollys per dag.

Vann


Hold jorden fuktig, men ikke gjennomvåt. Sjekk fuktighet ved å stikke fingeren i toppen tomme av jord: hvis jorda er tørr, må anlegget vann. Vanne planten til vannet renner ut i bunnen av beholderen. Antall ganger planten trenger vann hver uke vil avhenge av forskjellige, varme og lys. Alltid vann anlegget etter å ha lagt gjødsel.

Gjødsel


Planter trenger en væske eller slow-release gjødsel. Et allsidig gjødsel fortynnet i to og brukt en gang i måneden vil forsyne plantene med nok næring til å holde dem friske og deres løvverk fargerike.

Planting


Croton planter trenger plass til å vokse, og en 4-gallon beholder vil gi anlegget nok plass til å vokse innendørs. Mediet for en beholder anlegg varierer, men jorden må ha god drenering. En blanding av 6 deler torvmose, 3 deler furubark, og en del sand, eller 3 deler torvmose og en del sand, vil gi anlegget med god drenering, men beholde fuktigheten planten trenger.