Hovudside

Hvordan å høste eukalyptustrær

by Walther

Eukalyptustrær utstråler en behagelig duft og har rikelig med medisinsk bruk. I en klemme, kan bladene fra en eucalyptus tre fremme sunn åndedrett i tilfelle av et astmaanfall (selv om de ikke bør permanent erstatte reseptbelagte astma medisiner). Bladene og barken av treet kan legge til en behagelig aroma til trykkende områder som et skap eller gjest soverom, mens de gule blomster legge en skvett farge til ditt hjem. Vær forsiktig når du høste disse materialene fra treet ditt, though. Over-høsting av løv, bark, frukt og blomster kan skade eller drepe din eucalyptus treet.

Bruksanvisning


•  Klipp bladene off rett ved foten av innspillingen. Ikke kle grenene helt nakne av sine blader, skjønt. Treet trenger fortsatt noen blader å samle sollys og trives. Bare høste så mye som du tror du trenger for å holde huset lukter friskt eller å supplere dine hjem rettsmidler. Dekk nyklipt skyter med en skvett av vaselin for å bidra til å bekjempe eventuelle infeksjoner som kan oppstå.

•  Skjær bort noen av treets gule blomster ved foten av stammen som det stikker ut fra grenen. Dekk til fersk kuttet med vaselin.

•  Samle eukalyptus frukten ved å kutte bunnen av frukten klumpen hvor den begynner på den gren. Frukten ser ut som små, harde bær.

•  Høste duftende bark av treet med en skarp kniv. Forsiktig skrape bort de første par lag med bark. Ikke skrape så dypt at du utsetter noen av de hvite, fuktig kjøtt under barken. Bruk en bolle for å samle bark spon.

Tips og advarsler


  • Eucalyptus frukt og blomster blomstre på sensommeren.
  • Mos ferske eukalyptus blader bruker en slipemaskin som en stampe for å frigjøre mest lukt.
  • Plasser tørket eucalyptus blader, tørket eucalyptus frukt og bark i tynne stoff firkanter. Brett opp stoffet rundt hjørnene og bind den stengt med noen dekorative bånd. Dette skaper en attraktiv hjemmelaget potpourri du kan enkelt sette på plass og samle senere.
  • Bland fersk mashed eukalyptus blader med vaselin. Bruk denne concoction som en rask løsning damp gni hvis du lider av tett nese.
  • Eucalyptus er veldig sterk luktende, så vær forsiktig før du bare mos opp en håndfull. Gni ett blad mellom hendene for å teste hvor mye duft det utgivelser. Avhengig av at ett blad, måle hvor mye du trenger.