Hovudside

Wireless Home Security & Automation

by Walther

Trådløs sikkerhet og hjemmeautomasjonssystemer tillate brukere å styre driften av enhetene via telefon eller Internett-forbindelse. Hjemme automasjon systemer tillater brukere å kontrollere elementer eksternt eller å programmere apparater for å operere på bestemte tider.

Sikkerhet


Trådløse sikkerhetssystemer gi brukere tilgang til sine hjem sikkerhetssystemer når de ikke er til stede på en eiendom. Brukere kan aktivere og deaktivere sikkerhetssystemer via en trådløs Internett-tilkobling.

Typer


Individuelle kontroll enheter er utstyrt med egne trådløse kontroll enheter, noe som betyr hvert apparat som er koblet til et nettverk må åpnes individuelt for å endre innstillingene. Sentrale styringssystemer tillate brukere å få tilgang til apparater via et enkelt nettverk.

Apparater


Bruke hjemme automasjon til å styre en rekke forskjellige apparater, inkludert hjemme belysning og termostater for oppvarming og kjøling apparater. Andre bruksområder er trådløs tilgang til dører, vinduer, persienner og matlaging enheter via en Internett-tilkobling.