Hovudside

Slik installerer en Peerless Enkelt ettgrepskran til en Sink

by Walther

Peerless enkelt håndtak kjøkkenkran installeres på en kjøkkenvask med bare noen få verktøy du sannsynligvis allerede eier. Ingen komplisert avløp eller kloakk installasjon er nødvendig for å installere denne kranen, og hvis du allerede vet hvordan du installerer en tappekran, vil dette prosjektet bare ta omtrent en time å fullføre. Nye fremskritt i plast nå tillate kraner å installere med en pakning og ingen rørlegger er kitt. Så, det er én mindre skritt du må ta.

Bruksanvisning


•  Fest gummipakningen som følger med kranen langs bunnen av Peerless kranen basen. Sørg for at alle tappene klikker på plass og pakningen er sikret på kranen basen.

•  Sett kranen slanger inn i senterhullet på vasken og sett på kranen på vasken. Plasser kranen basis sjakter slik at de glir inn i de to hullene på hver side av senterhullet.

•  Installer runde, gjengelåsemuttere på bunnen av kranen basis sjakter. Trekk til låsemuttere med et basseng skiftenøkkel før kranen er stram og låst inn på basen.

•  Koble kranen slanger for vannforsyning rør under vasken og skru kontaktene med en vanlig skiftenøkkel. Koble tilførselsrørene til vannrør og stramme disse kontaktene med en skiftenøkkel.

•  Ta tak i sprøyta slangen under vasken og bringe det over kranen basen. Koble sprøyteslangen til midten slange under kranen og skru kontakten med en skiftenøkkel. Hopp over dette trinnet hvis kranen ikke kommer med en sprøyte.