Hovudside

Hvordan legge til et skap til et soverom for Klesvask

by Walther

Hvordan legge til et skap til et soverom for Klesvask

Et skap er en nyttig ting å ha på soverommet, selv om det er bare for klesvask. Skap gir et lukket rom for å holde tøyet og klær separat, noe som gjør livet litt mer organisert. Bygge dette skapet er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Prosjektet involverer grunnleggende snekring ferdigheter som å måle og skjærebrett til riktig størrelse. Hvis du har elektroverktøy og vilje til å få jobben gjort, en dag er verdt av arbeidet er alt du trenger for å bygge din egen garderobe.

Bruksanvisning


•  Planlegg skapet etter dine plassbehov og spesifikke behov. Ett alternativ er å gjøre interiøret dybde 24 inches, og bredden 48 inches, for å gi plass til en standard 30-tommers bred dør. Husk å ta hensyn til tykkelsen av piggene og gips i hver vegg når du gjør dine mål. Den typiske veggen er 4 inches tykke, inkludert 3,5 inches for studs og 0,5 inches for interiøret, 1/2-tommers-tykke ark med gips. Tegne omrisset for skapet på gulvet, i hjørnet hvis mulig, med en blyant og linjal. Om nødvendig, rive opp teppet med et teppe avtrekker og tegne omrisset på solid, tre gulvplanker.

•  Bruk det nye skapet ved å måle og kutte to-by-4 styrene til å passe sammen disposisjonen med en elektrisk sag. Feste platene på gulvet langs omrisset med hammer og spiker. La gapet for døråpning open - ikke spiker ned styrene her. Hvis du har planer om å installere en 30-tommers bred dør, gjør din gap 32 inches bredt for å redegjøre for de dørstokker.

•  Tegn en linje opp veggene på de punktene hvor de monterte gulvbord krysser dem. Bruk en blyant og vater for å trekke linjen. Fortsett linjene sammen med et vater og blyant taket, for å fullføre disposisjon for de beste ramme boards. Later ingen gap på taket for døren. Spiker opp styrene å passe langs disse linjene også.

•  Cut 2-av-fire styrene å passe mellom bordene på gulvet og taket. Dette er dine skapet veggen stenderne. Hammer spiker diagonalt gjennom disse styrene til riktig holde dem på plass. Installere ett brett hver 16 inches, målt fra midten av brettet. Installere styrene på veggene i hver ende av skapet, og på kanten av døråpningen åpningen.

•  monteres spissen over døråpningen åpning, ved å skjære og å montere en 2-av-fire bord 80 inches fra gulvet mellom stenderne på hver side av åpningen. Mål, kutt og installere 2-av-fire styrene mellom header og styret naglet til taket. Disse styrene fungerer som pigger i denne header delen.

•  Mål og kutte gips, ved hjelp av en gips linjal og barberhøvel, for å passe de innrammede veggseksjoner. Montere gips på rammen med en skrumaskiner og gips skruer. Tape gips skjøtene med felles tape og avslutt skjøtene med sparkelmasse påføres med en skrape.

•  Still et pre-hang dør i åpningen og plassere shims under dørstolper til porten er nivå. Fyll ut resterende gap mellom døren og rammen med ytterligere mellomlegg og fest døren med tre skruer og en skrutrekker.