Hovudside

Hvor å Test en Bug Zapper

by Walther

En "bug zapper" er en enhet som electrocutes bugs når de kommer i kontakt med sin elektrisk ladet indre panel. Feilen zapper er vanligvis montert på en krok på bakgården veranda, slik at medlemmene av huset kan sitte ute og kose seg uten frykt for å bli bitt. Du kan teste om en bug zapper fungerer riktig ved å observere en rekke egenskaper som er iboende i sin drift. Du trenger en beskyttende par briller, men ellers ikke noe spesielt utstyr.

Bruksanvisning


•  Slå på bug zapper. Plassere øret noen få inches bort fra sin ytre dekselet. Lytt etter den distinkte "humming" lyd som indikerer det går strøm gjennom den nå elektrisk ladet panel inne i saken. Snu bug zapper av og bekrefte at lyden er langsomt avtagende å indikere at den en gang så belastet rutenett er å miste sin elektrisk ladning.

•  Vri bug zapper på når det har blitt mørkt ute. Ta på vernebriller for å beskytte øynene. Se på fargen blir generert av elektrifisert grid inni. En blåaktig farge indikerer at zapper fungerer som den skal og vil elektrosjokk noen feil som det går inn.

•  Stå ved siden av zapper og hør etter en "hvesende" og "sprekker" lyd som indikerer en feil har kommet inn og har blitt elektrosjokk. Bo i nærheten for en time å bekrefte at lydene fortsetter som flere bugs går inn og blir elektrosjokk.

Tips og advarsler


  • Disponering pan i bunnen av bug zapper bør tømmes med jevne mellomrom.
  • En bug zapper bør monteres slik at det er utilgjengelig for små barn og kjæledyr.