Hovudside

Postkasse Høyde Krav

by Walther

The US Postal Service har visse retningslinjer for plassering av bolig postkasser. Forskrifter, inkludert de som dikterer høyden på en postkasse, blir satt på plass for å gjøre jobben med post bærere mer praktisk. Boligeiere bør holde disse føderale forskrifter i bakhodet når du installerer en postkasse. En postkasse bør være tilgjengelig for din mail carrier, slik at han eller hun enkelt og trygt kan levere post til ditt hjem.

Postkasse Høyde


The US Postal Service krever at bunnen av en postkasse må være 41-45 inches fra bakken for å sikre at postmann kan levere og hente posten uten å måtte gå ut av bilen hennes.

Spesielle betingelser


Hvis du bor i et område som hindrer deg fra å installere en postkasse i ønsket høyde, kontakt ditt lokale postkontor. Ansatte det vil kunne hjelpe deg å flytte boksen til et passende sted. Hvis du planlegger å installere en skreddersydd postkasse, må du også kontakte ditt lokale postkontor. The US Postal Service godtar skreddersydde bokser så lenge de oppfyller de generelle kravene i den Postal Service. Hvis du ønsker å sette en lås på postkassen, må det være en modell godkjent av Postal Service; låser normalt er godkjent så lenge boksen har en slot stor nok til å romme det daglige volumet av post, ifølge US Postal Service.

Andre ting du bør vurdere


Foruten høyden, det er andre ting å vurdere når du installerer din postkasse. Postkassen må alltid monteres på høyre side av veien, fordi dette er den retningen at alle post bærere reise. The US Postal Service krever også at bokstavene i boksen haverens navn --- og husnummeret --- bør være minst en centimeter høy. The US Postal Service ikke regulere ikke støtte postkasse, så det er opp til hus for å installere en postkasse som er stabil og sikker. Området rundt postkassen også bør holdes klart slik at postmann kan levere e-posten din uten å kjøre inn i hindringer.