Hovudside

Typer av tre frø

by Walther

Typer av tre frø

Med mer enn 20.000 forskjellige typer trær, frø kommer åpenbart i mange varianter. Løvtrær, også kjent som løvtrær, har den merk karakteristisk for slippe blader i høst, og produsere blomster og frukt som bidrar til å spre frøene. Bartrær produsere kjegler som inneholder frø, i stedet for blomster, og holde nålene hele året. Begge er avhengige av vind og dyr for å hjelpe spre frøene for reseeding befolkningen.

Gymnosperm Seed Kjegler


Gymnosperms er ikke-blomstrende trær som produserer frø anses naken, men stammer fra bartrær. Et eksempel på denne type frø er en kongle, eller barlind frø. Denne stilen er sammenlignbare med andre bartrær som Douglas gran, som skjuler bare ett frø under hver skala fra sine papery kjegler.

Angiosperm Seeds


Angiosperm trær har eggstokker som produserer frø, og er av den løvfellende variasjon. Disse trærne normalt produsere flere frø som finnes i en frukt, som de typiske eple eller pæretrær. Trær som produserer frukt huse et enkelt frø, eller grop, som en plomme eller kirsebær treet, også hører til angiosperm klassifisering av tre frø, som de blomstrer og har eggstokker.

Angiosperm Wings, Pods og skall


Angiosperm frø har også en klassifisering av frø som er innkapslet i vinger, pods eller skall, som twirling helikoptre knyttet til lønn trær. Trær som produserer pods er alm og asketrær og generelt har pods dekker frøene som ligger ved foten av vingene som bidra til å drive og spre dem. En annen kategorisering innenfor angiosperm frø er de som er innkapslet i skall, eller hardt skall strukturer som krever bryte fra hverandre for å spire. Valnøtt trær er et godt eksempel på denne type treet frø.