Hovudside

Hvordan å rengjøre med Microfiber produkter

by Walther

Mens microfiber kluter er fortsatt økende popularitet i USA, de har vært en hit i Europa siden tidlig på 1980-tallet, ifølge folk på mikrofiber-Produkter, LTD.
Det er mange fordeler med utformingen av microfiber kluter, som å bruke færre kjemikalier og mindre vann. Microfiber produsenter, for eksempel mikrofiber-Produkter, LTD, sier at kjemikalier ikke er behov for mange rengjøringsoppgaver fordi microfiber er så effektiv på pensling opp smuss og skitt. I motsetning til bomullsfibre, mikrofiber har kanaler som fanger opp og holder skitt inntil kluten er renset.

Bruksanvisning


Rengjøring med en mikrofiberklut


•  Fukt kluten. For rengjøring, dyppe kluten i en bøtte med vann. Start med rent vann før du avgjøre om ekstra kjemikalier er nødvendig.

•  Vri ut mikrofiberklut. Dersom duken er dryppende våt, vil det ikke være effektiv på rengjøring. Mikrofiber-produkter sier at en klut som er for fuktig vil forlate strek merker på overflaten det er rengjøring. For best vaskeresultat, pass på at kluten er fuktig. Tørk av området som trenger å bli renset.

•  Rengjør klut. Det er en grense for hvor mye en mikrofiberklut kan holde. Hvis det blir for skittent, er det på tide å hvitvaske det.
Mikrofiber kluter kan vaskes i vaskemaskinen. Men ikke legg tøymykner. Mikrofiber kluter vil reagere på tøymykner som om det er skitt og prøve å absorbere så mye av det som de kan. Dette vil gjøre duken mindre effektive når de brukes.

Rengjøring med en Microfiber Mopp


•  Dypp moppen i en bøtte med rent vann. For de fleste anvendelser rengjøring, vil ingen ekstra kjemikalie være nødvendig. Imidlertid, hvis rensing, kjemisk er foretrukket, å blande prøve mindre enn den mengde som brukes sammen med en tradisjonell mopp.

•  Vri ut moppen. Igjen, som kluten over, microfiber mopper er mest effektive når de er fuktig, ikke dryppende våt.

•  Vask gulvet som med en tradisjonell mopp.

•  Gjenta trinn en gjennom tre etter behov.

Tips og advarsler


  • Mikrofiber kluter er et utmerket valg for "grønn" rengjøring, siden de krever lite eller ingen rengjøring kjemikalier til work.Ultra-microfiber kan absorbere 7 ganger sin weight.Microfiber mopper kan rengjøre et større område enn tradisjonelle mopper før du trenger å være "re- dyppet. "