Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Wall Base Støping

by Walther

Vinyl basisstøping beskytter veggen fra gulvnivå smuss og skade. Holdbarheten av vinyl gjør denne typen basen støpe en populær tillegg til moderne boliger. Gitt i en myriade farger denne molding vil matche enhver innredning. Bruk aldri sterke og ødeleggende kjemikalier ved rengjøring vinyl overflater. I dette tilfellet, det gamle ordtaket "enkle er bedre," gjelder. Den vanskeligste delen av denne gjør-det-selv-rensing prosjektet er å få tilgang til vinyl molding. De fleste huseiere er i stand til å fullføre denne jobben i en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Trekk elementene bort fra veggene for å komme til vinyl basen molding. Feie kantene av molding med en kost for å fjerne skitt eller støv.

•  Mix ¼ kopp flytende oppvaskmiddel med to liter varmt vann. Påfør såpe og vann til vinyl overflaten ved hjelp av en tett oppvridd svamp mopp. Dette bidrar til å redusere belastningen på ryggen. Bruke et håndkle til å tørke opp noen dryppende vann fra gulvet eller teppet.

•  Skyll molding med svamp mopp og klart vann. Tørk molding med et håndkle eller tillate 30 minutter for den tørke før du bytter ut gjenstander mot veggen.

Tips og advarsler


  • Ren molding ofte for å unngå en opphoping av skitt.
  • Holde vinyl basen molding i god stand er viktig. Den vanskeligste delen av å erstatte vinyl molding er å fjerne den gamle molding, oppgi ekspertene på thisoldhouse.com.
  • Ikke bruk sterke kjemikalier eller scratchers på vinyl basen støping.