Hovudside

Betyr Salt Arbeid til kvitt Lopper?

by Walther

Lopper kan være plagsomme skadedyr for dyr og mennesker. For de som ikke ønsker å bruke gift, har salt blitt tilbudt som en vellykket alternativ. Er det virkelig effektiv?

Hva er en Flea?


En loppe er en vingeløse insekter som munn deler er designet for piercing og suger. Det er en parasittisk insekt, ved at den er avhengig av en rekke skapning for næring. Loppa lever ofte på og lever på både ville og tamme dyr, og kan leve på og fôr på mennesker også.

For lopper å være i stand til å reprodusere, må de beiter på blodet fra en vert. Egg er vanligvis lagt på vertsorganismen, der loppe lever, spiser, reproduserer og dør. Som vert går, løper, klatrer, ligger eller ruller på bakken eller andre områder av sitt leveområde, egg, larver og voksne lopper overføring til jord, gress, teppe, møbler, trær eller andre ting som verten kan komme i kontakt . Andre dyr, inkludert mennesker, gå gjennom infisert område, og blir bitt og blitt infisert også. Loppe larver spiser organisk materiale som spenner fra avføring til døde planter og annet organisk materiale. Etter dette stadiet, voksne lopper begynne sluttfasen av sitt liv, søker etter blod og reproduksjon. En voksen kan produsere opp til 500 loppe egg i sin levetid, som spenner fra to uker til flere måneder.

Lopper forårsake helseproblemer for dyr og mennesker likt. Mange mennesker og dyr er allergisk mot loppebitt. I beste fall etterlater en loppe bite en liten, kløende unge. I verste fall, tørr hud, kan håravfall og infeksjon oppstår.

Salt er ikke giftig, men vil det drepe Lopper, egg og larver?


Selv om det er mange kjemiske preparater til bruk på lopper, deres egg og larver, disse preparatene er giftig for de fleste dyr og mennesker. I mange tilfeller innendørs angrep i områder med innendørs kjæledyr eller små barn krever alternative behandlinger.

Salt er en billig metode for å utrydde en loppeangrep. Salt er ikke-toksisk for mennesker og de fleste dyr, og kan brukes i nesten alle miljøer. Salt har ikke vært knyttet til nyresvikt og andre helsemessige problemer som andre populære behandlinger har blitt foreslått å være.

Effektiviteten av salt sies å komme fra dens dehydrerende natur. Voksne lopper og larver spiser salt og bli dehydrert, noe som dreper dem. Egg kan bli dehydrert ved kontakt med saltet. Reapplication er enkel, rask og billig, og anbefales en gang i uken for en måned å fullstendig utrydde angrep.

Hvordan Virker Det?


For å utrydde en loppeangrep fra sengetøy, klut møbler og tepper Barry Silverstein, forfatteren av e-bok "Flea Control: Hvordan bli kvitt loppene Naturligvis," sier til strø de berørte områdene sjenerøst med finmalt salt. Rake eller gni salt i tepper, og la den forbli i opptil en uke. Ikke la den på teppet for lenge under fuktige eller våte forhold. Etter noen få dager til en uke, grundig vakuum området. Behandles på nytt etter behov. Sørg for å vaske alt sengetøy i varmt såpevann ofte. Sørg også for å behandle kjæledyr og mennesker med infeksjoner som anbefalt av veterinær eller lege for å holde lopper fra re-infesting. Vurdere å behandle utsiden av hjemmet og tunet med en anbefalt utendørs behandling.

Populær, effektivt alternativ


Selv om salt behandlingen ikke virker umiddelbart, er det en populær måte å trygt utrydde innendørs angrep. Det bør bemerkes at denne behandlingen ikke kan fungere på egen hånd hvis kombinert med andre faktorer, for eksempel kjæledyr som reiser mellom innendørs og utendørs miljøer, et utendørs verksted angrep eller lignende omstendigheter.