Hovudside

Flower Garden Tips for Spring & Fall

by Walther

Flower Garden Tips for Spring & Fall

Vakker blomst hager ikke bare skje ved et uhell. Selv staude hager som ikke krever nyplanting hvert år trenger litt vedlikehold på våren og igjen i høst for optimal plante og rot helse.

Perennial Flowers


Staude blomster som svart-eyed Susan og lilla kjegle blomst ser døde og kan forsvinne i løpet av vinteren, men vil dukke opp igjen i løpet av våren, spirende nye blader. Forberede for deres retur ved forsiktig raking bort løv og fjerne planteavfall fra området. Når plantene begynner å vokse, kan en behandling av plante mat gi dem et tiltrengt løft.

Roser


Roser dø tilbake i høst med noe annet enn grønn og brun stammer venstre for å se. Hvis roser er beskyttet over vinteren med burlap eller en tomat bur fylt med halm, bør de begynne å spire nye stengler etter dagslys timer har forlenget og temperaturen er konsekvent varm. Hvis de spire for tidlig, beskytte dem fra sent frost med en papirpose eller burlap lagt forsiktig over grenene.

Jord Vedlikehold


Våren er en god tid til å dyrke jorda med en hånd spade eller spade, bryte opp klumper og legger til organisk materiale for å holde jorda løs og rik. Du kan legge til et par årbøker rundt stauder for farge, men ikke overfylle hagen din.

Beskjæring


Sensommeren til høsten er en god tid for å beskjære syke greiner eller stilker slik at de ikke sprer sykdom eller sopp under sitt teppe av snø.