Hovudside

Hvordan å vite når Burpless Agurker Er Ripe

by Walther

Hvordan å vite når Burpless Agurker Er Ripe

Burpless agurker er kjent for å være lett å vokse og lett på fordøyelsessystemet, men du må vite når de er modne for å maksimere avkastningen på arbeidet investert. En agurk fjernet fra vintreet for tidlig kan være for fast og mangler i smaken. Høsting for sent vil forlate deg med agurker som er treaktig og tørr. Å vite når du plantet dine agurker og hvordan de skal se ut når moden kan hjelpe deg med å avgjøre når man skal høste dem.

Bruksanvisning


•  Undersøk frøet pakke for informasjon om hvor lenge dine spesielle burpless agurker bør ta for å modnes og deres forventede størrelse. Burpless agurker vanligvis tar omtrent 50 til 70 dager fra planting til slå moden. Størrelsen på å plukke Tiden kan variere fra 3 til 8 inches, avhengig av den tiltenkte bruk. Oppmerksom på en kalender eller i en notatbok den datoen du plante frøene. Begynn å inspisere agurkene for tegn på modenhet seks til sju uker etter planting.

•  Inspiser agurk hud. En moden agurk vanligvis har hud som er medium til mørk grønn i fargen. Gul hud på en agurk indikerer at det er forbi sin beste alder.

•  Føl agurk. Modne agurker er fast. Agurker som er over-moden er vanligvis puffy, har rynkete tips og forliste områder.

Tips og advarsler


  • Alltid kutte agurker ut av vintreet heller enn å trekke dem. Bruk hagesaks for å skille agurk fra sin vintre.
  • Gul hud kan også indikere for mye vann eller et næringsstoff ubalanse. Hvis dine agurker gulne før forventet modning dato, er de sannsynligvis altfor hydrert eller ikke får de næringsstoffene de trenger.