Hovudside

Hvordan å fullføre husarbeid før helgen

by Walther

Hvordan å fullføre husarbeid før helgen

Husarbeid er en del av livet. Tar oppvasken, vaskerom, bad, støvtørking, støvsuging, sturer ... listen fortsetter og fortsetter. Men gjennomtenkt planlegging og holde seg til en tidsplan kan hjelpe deg med å få arbeidet gjort i løpet av uken, slik at helgene er ork fritt.

Bruksanvisning


•  Lag en hovedliste over alle rutine ork for huset. Dette bør omfatte oppgaver som matlaging, retter, søppel, plenklipping, snømåking, raking, bad, vaskerom (inkludert ark), støvsuging, støvtørking, sturer, og så videre.

•  Identifiser hvem som skal gjøre hvilke oppgaver. Hvis du har barn, gi dem passende oppgaver. For eksempel, elsker min ni år gamle datter til å vaske kjøkkengulvet. Min seks år gamle kan gå og mate hunden. Å ha hele familien komplett husarbeid er ikke bare tidseffektive, lærer det også en følelse av ansvar.

•  Lag en daglig, ukentlig og månedlig, med en liste over gjøremål og den ansvarlige for hver. Oppmerksom på daglige gjøremål for hver dag. Planlegge ukentlige husarbeid mellom mandag og fredag. Sørg for at din plan står for sport eller andre forpliktelser.

•  Komplett matlaging og klesvask oppgaver innen fredag, planlegger å lage mat nok i løpet av uken for å fryse eller bruke rester til helgen måltider. En annen idé er å planlegge for Pizza natt på lørdag eller søndag. Sørg for at du har nok rent tøy til å dekke lørdag, søndag og mandag; imidlertid være klar over at mandag kveld vil mest sannsynlig inkluderer klesvask.

•  Følg denne planen for en måned. Deretter vurdere positive og negative i planen, og revidere det som trengs.