Hovudside

Hvordan Slett Ball Point Ink

by Walther

Hvordan Slett Ball Point Ink

Kule blekk soaks inn noen flater og forblir på toppen av andre, men fjerning av de fleste blekk krever noen vanlige husholdningsprodukter. Hvilket produkt vil slette kulepenn blekk avhenger av blekk og bakgrunnen overflaten. Noen blekk fjerne lettere enn andre, og noen overflater gjøre fjerning enklere. Det er ikke noe magisk kombinasjon for alt blekk, og alle overflater, men fremgangsmåten er den samme.

Bruksanvisning


•  Vær sikker på at kulepenn blekk kan ikke viskes ut, og at det er blekk. Det er en patentert kulepenn blekk som sletter med et viskelær. Tørr slette markører er ikke blekk, og den flekken fra disse markørene er avtagbart med Murphy Oil Soap. Gel blekk er vanskeligere å fjerne enn vanlig kulepenn blekk, ifølge National Sjekk Fraud Center.

•  Test på et lite synlig sted før du forsøker å fjerne flekken, for å være sikker på at produktet ikke skader bakgrunnen stoff, lær, papir eller vinyl.

•  Bruk absorberende gamle håndklær som blekk flekker ikke vil påvirke. Plassere et håndkle under blekkflekker og har en på hånden til DAB på toppen av flekken.

•  Bruk en tørr-rensing løsemiddel, teppe renere, isopropylalkohol, stoff forvask, aceton eller hårspray og spray eller bearbeid produktet på en kulepenn blekk. National Sjekk Fraud Center rapporterer at aceton og karbontetraklorid brukes til tepperens er produkter som brukes av sjekk skiver. Good Housekeeping antyder renseri løsemiddel.

•  Trykk på den øverste håndkle på flekken for absorpsjon. Ikke gni. Sjekk for å se om flekken kommer av på håndklær. Hvis ikke, kan du prøve et annet produkt og gjenta prosessen til du finner et produkt som gir ut blekket flekken.

•  Fjern flekken så fullstendig som mulig og om varen er vaskbar, vask i kaldt vann og ikke tørr i tørketrommelen før du har fjernet flekken helt. Heat setter de fleste flekker. Dersom varen ikke er vaskbar, plassere elementet flatt til tørk mellom en ren overflate på håndklær og legge en bok om det, så det vil tørke uten rynker.