Hovudside

Slik feilsøker en Kenmore H5T Tørketrommel Det er ikke Oppvarming

by Walther

Slik feilsøker en Kenmore H5T Tørketrommel Det er ikke Oppvarming

Kenmore H5T er en elektrisk tørketrommel ment for bruk i boliger og produsert av Kenmore Company, som produserer et bredt utvalg av apparater for hjemmet, inkludert kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, komfyrer og vaskemaskiner og tørketromler. Mens de fleste Kenmore tørketromler fungere godt med bare grunnleggende omsorg og vedlikehold, visse problemer, som for eksempel tørketrommelen ikke oppvarming, og til forekomme. Løse problemet uten hjelp av en servicetekniker feilsøke dette problemet kan.

Bruksanvisning


•  Kontroller at tørketrommelen er riktig koblet til en fungerende jordet strømforsyningen. Kontroller at strømledningen er satt skikkelig inn i tørketrommelen og strømuttak. Tilbakestill husholdnings sikringer eller automatsikringer om nødvendig.

•  Ta lofilteret fra bunnen forsiden av tørketrommelen. Trekk av alle lo slik at filteret skjermen er ren, og erstatte lofilteret i tørketrommelen.

•  Kjør tørketrommel for fem minutter på en normal syklus og holder hånden under utenfor avtrekkshette for å føle for bevegelse i luften. Hvis det ikke er noen bevegelse i luften, slå av tørketrommelen og trekk enheten. Koble fra eksos ventilen og rense ut eventuelle hindringer, for eksempel overflødig lo. Koble og bekrefte at lufte er ikke knekt eller knust og forhindre skikkelig oppvarmet luft flyt.

•  Kontroller at tørketrommelen ikke er i et rom eller utenfor med temperaturer under 45 grader Fahrenheit. Tørketrommelen vil være ute av stand til å varme skikkelig hvis omgivelsestemperaturen er for lav.

•  Unngå overbelastning tørketrommelen med for mange klær, som vil begrense skikkelig varme og luftstrømmen i tørketrommelen. Kontroller at tørketrommelen ikke er satt på en "Air Only" tørr syklus, som ikke gir varme.

•  Kontakt en autorisert servicetekniker hvis de foregående trinnene ikke løser problemet.